Spring til indhold

Wikipedia:Wikipediajournalen/Abonner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Wikipediajournalen


På denne side kan du få hjælp til at abonnere på Wikipediajournalen, som udkommer den første dag i måneden. Ved at tilmelde sig, vil du også modtage specialudgaver af nyhederne, hvis der sker noget, som kræver opmærksomhed. Herunder er der en liste over hvordan du abonnerer, så bare følg instruktionerne.

Skabelon[rediger kildetekst]

Du kan abonnere på Wikipediajournalen ved hjælp af en skabelon. Du skal blot indsætte koden {{Wikipedia:Wikipediajournalen/Abonner/Skabelon}}. Hvis du vil have, at skabelonen sidder til venstre, så skriver du: {{Wikipedia:Wikipediajournalen/Abonner/Skabelon|left}}. Bemærk, at du ikke vil få besked om at en ny udgave er udkommet, så du skal selv holde øje. Hvis skabelonen ikke virker korrekt, så prøv at tømme sidens cache, ved at tilføje ?action=purge sidst i adressefeltet.

Diskussionsside[rediger kildetekst]

Du kan også få den nyeste udgave bragt på din diskussionsside. Det gør du ved at gå ind på Wikipedia:Wikipediajournalen/modtagere og skrive "Brugerdiskussion:<brugernavn>" i feltet "titel" under "Tilføj sider". Klik derefter på "Tilføj side".