Århus Charter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Broom icon.svg Der mangler kildehenvisninger i denne artikel.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Question book-4.svg

Århus Charter er et danskejet rejsebureau, der blev grundlagt i 1988.

Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive.

Lige siden den første rejse til Algarve har selskabet brugt Aarhus Lufthavn som afrejselufthavn, hvorefter der siden også er blevet udvidet med flere afgange fra Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn. Primera Air og Norwegian benyttes som flyselskab.

Århus Charter tilbyder rejser til en lang række fleste middelhavsdestinationer. Rejsebureauet ejes af søstrene Jette Rantala og Ulla Stæt Andersen, som også er direktører.

Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008 og 2009 tildelt Danish Travel Award. I 1995, 2000 og 2007 modtog Århus Charter Børsens Gazelle pris.

I 2007 fik Århus Charter Erhverv Aarhus Erhvervspris som uddeles på vegne af Aarhus by, Byråd og Erhvervskontaktudvalget. Prisen blev modtaget for en ganske særlig indsats lokalt, nationalt og internationalt.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Dansk Stub
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.