Bruger:Crimse/diskussionsarkiv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Crimse!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen |EPO| 13. feb 2007 kl. 18:42 (CET)

Psykologi[redigér | rediger kildetekst]

Du har rettet voldsomt i artiklen Psykologi. Kunne du ikke tænke over at det er lettere at følge med i sådanne rettelser for andre bidragydere hvis de er ledsaget af en kommentar i "Beskrivelsesfeltet" som netop er beregnet dertil. Måske kunne "Forhåndsvisning" også have været god at bruge så det hele kunne være klaret i nogle få omgange. -- Mvh PHansen 14. feb 2007 kl. 10:23 (CET)

Jo, det har du ret i, beskrivelserne skal i hvert tilfælde laves for alle rettelser. Glemte det vist i min nybegynder-entutiasme. Jeg har dog beskrevet rettelserne i sidens diskussion, hvilket forhåbentlig kan give et overblik. Mht. forhåndsvisning gør det samme sig gældende, især skal jeg nok oparbejde noget tålmodighed, før jeg retter :-) Tak for de venlige og velmente input --Crimse 14. feb 2007 kl. 13:16 (CET)