Brugerdiskussion:188.179.201.2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hej, 188.179.201.2. Du har nye beskederKnud Winckelmanns diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.
Velkommen til den danske Wikipedia, 188.179.201.2!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Nico 7. mar 2011, 16:56 (CET)

Mellemrum og komma[rediger kildetekst]

Hejsa. Der skal ikke indsættes komma (,) før mellemrum. Mvh. --Pixi Uno 21. mar 2011, 22:43 (CET)

Læs venligst ovenstående. Det ville også være rart hvis du satte referencer ind i artiklerne. --Pixi Uno 22. mar 2011, 00:27 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 22. mar 2011, 04:21 (CET)
Hejsa. Husk lige ovenstående. Mvh. --Pixi Uno 29. maj 2011, 02:09 (CEST)[svar]

Dine bidrag om jazzmusikere er rigtig gode, og det hjælper i høj grad det danske Wikipedia at få styrket denne del. Men du ville gøre mange andre brugere glade, hvis du fulgte de gode råd, som du gennem årene har fået på de forskellige Ip-adressers diskussionssider (eksempelvis Brugerdiskussion:87.60.56.198, Brugerdiskussion:87.50.29.204 og Brugerdiskussion:83.93.45.183). Jeg kan se, at du har taget nogle af de gode råd til dig, og kan du også samle det sidste op, vil det være rigtig fint. Jeg ser frem til flere af dine ellers gode artikler. Pugilist 22. mar 2011, 08:40 (CET)

Jeg har blokeret Brugerdiskussion:83.93.45.90 på grund af ignorering af gentagende henstillinger. Mvh. --Pixi Uno 23. mar 2011, 23:17 (CET)

- og derfor også denne. --Pixi Uno 24. mar 2011, 00:57 (CET)

Skulderklap[rediger kildetekst]

Tak for mere jazz på Wikipedia!


Tak for fine artikler om jazzmusikere. Du har fået oprettet rigtig mange ganske fine artikler, og selvom du ikke altid svarer tilbage du på dine beskeder på din brugerside, så er dine bidrag værdsat. - Derfor en småkage til morgenkaffen her mandag morgen. Pugilist 4. apr 2011, 09:09 (CEST)

Én af de mest basale normer her på Wikipedia er at artikler skal indeholde eksterne henvisninger. - ellers er artiklen i bund og grund intet værd. Og disse alle disse "fine" artikler indeholder INTET der kan understøtte det som står i artiklerne. Jeg vil tillade mig at påsætte diverse skabeloner på disse "fine" artikler. Mvh. --Pixi Uno 19. apr 2011, 01:09 (CEST)
Nu har jeg bidt mærke i at jeg ikke står alene med kritikken af artiklerne. Wikipedia er bedre tjent med kvalitet end kvantitet, da dansk wikipedia endnu ikke har en hær af "fejlrettere" der kan gå lige i hælene på IP-brugerens jazzartikler og rette alle de permanente fejl som kommer i den store strøm af nyoprettede artikler. Én artiklen med links, korrekt opsætning m.m., er meget bedre end 3 intetsigende artikler, der er overplastret med grimme skabeloner, og hvis værdi ikke er særlig høj for Wikipedia projektet. --Pixi Uno 19. apr 2011, 01:22 (CEST)
- OG et link til engelsk-wiki eller andre wikis er IKKE en ekstern henvisning. --Pixi Uno 19. apr 2011, 01:24 (CEST)

Hej, jeg kan se at du er meget aktiv på Wikipedia, og vil høre om du ikk kunne tænke dig at registrer dig som bruger?

Du får lidt flere værktøjer at arbejde med. Tænk over det, med venlig hilsen Pacx 28. maj 2011, 02:20 (CEST)[svar]

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Husk det venligst. --Pacx 28. maj 2011, 02:41 (CEST)[svar]

Kilder til dine artikler?[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 7. jun 2011, 16:43 (CEST)

Hejsa. Kunne jeg bede dig om at bekræfte at du har læst og forstået det ovenstående? Det vil lette arbejdet for dine medskribenter meget, hvis du lavede artiklerne ordenligt fra starten af. Knud Winckelmann 7. jun 2011, 17:12 (CEST)

Hejsa. Det er godt at se at du er ved at finde kilder til dine artikler. Som du kan på Paul Winter, så har jeg bl.a. lige set på hvad de havde på den engelske artikel, de er som regel temmelig opdaterede, og tilføjet dem på din artikel.
Jeg har lige en aller sidste bøn til dig, nu du er så godt i gang:
Det ville være rigtigt rart, hvis du, istedet for at trykke på "Gem" hver gang du har lavet en rettelse, trykker på knappen lige ved siden af, "Forhåndsvisning"
Så kan du se hvordan siden ville komme til at se ud, som om du havde trykket på Gem.
Lidt længere nede på siden, kan du så skrive videre og når du så er helt færdigt, kan du trykke på "Gem". Men lige inden du gør det, så skriv ganske kort i Beskrivelsesfeltet hvad du har lavet. Så bliver det nemt at kontrollere for os andre. Mvh Knud Winckelmann 12. jun 2011, 00:14 (CEST)

Kilder igen igen[rediger kildetekst]

Du tilføre stadigvæk ikke kilder til dine artikler... nl-wiki er ikke en valid kilde. Jeg vil tillade mig at indstille dine artikler til sletning, hvis ikke oplysningerne bliver bekræftet inden for kort tid. Mvh. --Pixi Uno 14. jun 2011, 00:33 (CEST)

Jeg har givet dig 15 minutters læsepause. Prøv at læse din diskussionsside, ligesom den tråd du selv har lavet her, kunne være nyttig at læse. Mvh. --Pixi Uno 14. jun 2011, 00:44 (CEST)
Du er blevet blokeret i 15 minutter på grund af ignorering af gentagne henstillinger (2. blokering).
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Hej IP-bruger. Det er super, at du fortsætter dine mange artikler om jazz-musikere, og også rigtig godt, at du får sat kilde og henvisninger i artiklerne. Så langt så godt. Jeg vil dog opfordre til, at du gør dine redigeringer vedrørende kilder lidt mere "lækre". Det kan du gøre på denne måde:

Når du indsætter en kilde i bunden af en artikel skriver du i dag eksempelvis http://www.drummerworld.com/drummers/Lenny_White.html . Man skal være lidt nørdet for at kunne læse teksten (eller URL'en) og forstå, hvad det er. Den "rigtige" måde at gøre det på er at skrive: * [http://www.drummerworld.com/drummers/Lenny_White.html Biografi af Lenny White på drummerworld.com], hvilket giver følgende resultat: Biografi af Lenny White på drummerworld.com.

Det ser lidt teknisk ud, men det er ikke så svært, når man først har prøvet det et par gange. Det vil være fint, hvis du kan sætte dette på, fordi dine med-wikipedianere, så slipper for at skulle justere dine links ind. Kan du også sætte "kilder" i en overskrift vil det være fremragende. Det gør du ved at skrive: === Kilder ===

Ellers god skrivelyst. Pugilist 29. jun 2011, 08:36 (CEST)

Brug denne som skabelon[rediger kildetekst]

Hej. Hvis du fremover bruger artiklen om Victor Lewis som skabelon for fremtidige artikler, undgår du at lave alt for mange fejl. Blandt andet bliver du ved med at undgå mellemrum efter komma, ligesom du ikke indsætter "kilder" som et selvstændigt afsnit. Mvh. --Pixi Uno 3. jul 2011, 23:26 (CEST)

Prøver lige igen.. læs ovenstående. Mvh. --Pixi Uno 10. jul 2011, 21:57 (CEST)
- du kunne i det mindste svare på hvorfor du konsekvent ikke vil overholde stilmanualen.. --Pixi Uno 11. jul 2011, 01:42 (CEST)
Se nu på Jon Hiseman... se den måde hvorpå afsnittet "kilde" er opsat med 2 x ==. Vil du ikke være så venlig at overholde stilmanualen? Det er frivillige kræfter der skal sidde og rette dine fejl. --Pixi Uno 13. jul 2011, 23:22 (CEST)
Jeg vil frygteligt gerne have et svar på at du har forstået ovenstående. --Pacx 14. jul 2011, 00:11 (CEST)
Hej. du er faldet tilbage til formateringen uden mellemrum efter komma etc... --Pixi Uno 20. jul 2011, 23:48 (CEST)

LÆS venligst din brugerdiskussion[rediger kildetekst]

Hej, det er sardeles irriterende at du ikke giver tilbage svar på, om du har læst og evt. forstået det hvad folk skriver på din brugerdiskussion.

HUSK venligst mellemrum efter komma, og lad vær med at indsætte "kilde" som et selvstændigt afsnit. Med venlig hilsen Pacx 11. jul 2011, 02:05 (CEST)

Se venligst Nippy Noya‎ som den ser ud nu. --Pixi Uno 12. jul 2011, 00:50 (CEST)

Læsepause[rediger kildetekst]

Hej. Du har lige fået 2 timers læsepause. Af uvisse årsager ignorere du totalt alle henvendelser. --Pixi Uno 12. jul 2011, 01:26 (CEST)

En lille "opsang"[rediger kildetekst]

Hej! Har du tænkt over at registrere dig som bruger?, som sagt du får lidt flere værktøjer at arbejde med.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive på Nybegynderforummet.

Du kan altid svare her på din brugerdiskussion, læs gerne denne her, Diskussionssider.

Med venlig hilsen Pacx 14. jul 2011, 00:33 (CEST)

Hej, 188.179.201.2. Du har nye beskederPacx' diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.

Så er den gal igen!

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--Pacx 18. jul 2011, 00:05 (CEST)

For 117 gang HUSK forhåndsvisning![rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--Pacx 26. jul 2011, 11:25 (CEST)

  • Se denne redigering! - sådan er der frivillige der retter på ALLE dine oprettede artikler. Det er meget meget svært at fortstå hvorfor du ikke gider selv, eller bare forklare hvorfor du ikke gider. --Pixi Uno 28. jul 2011, 02:22 (CEST)

Hej. Der skal sættes punktum i datoer. Eks. 24. december og ikke 24 december. Mvh. --Pixi Uno 2. aug 2011, 01:52 (CEST)

Brug af forhåndsvisning og beskrivelsesfeltet[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg vil gerne forklare årsagen til de tips du har fået vedr. om ikke at gemme hele tiden.

Når du gemmer mange gange, så skal det kontrolleres mange gange. Og når du ikke skriver noget nede i Beskrivelsesfeltet, så bliver det svært at kontrollere dine ændringer.

Derfor vil det være rigtigt rart, hvis du, istedet for at trykke på "Gem", trykker på knappen lige ved siden af, "Forhåndsvisning" Så kan du se hvordan siden ville komme til at se ud, som om du havde trykket på Gem. Lidt længere nede på siden, kan du så skrive videre og når du så er helt færdigt, kan du trykke på "Gem". Men lige inden du gør det, så skriv ganske kort i Beskrivelsesfeltet hvad du har lavet. Så bliver det nemt at kontrollere for os andre. Mvh Knud Winckelmann 8. aug 2011, 00:57 (CEST)

Et tip om kategorier[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg kan se at du havde indsat kategorien Dirigenter på f.eks. Neville Marriner og nogle andre, men når han allerede er i kategorien Dirigenter fra England, så er han automatiskt også med i overkategorien Dirigenter. Mvh Knud Winckelmann 16. aug 2011, 08:17 (CEST)

Hej. Der skal kun være én blank linje inden du indsætter et nyt afsnit. Mvh. --Pixi Uno 18. sep 2011, 21:57 (CEST)

- og stubbe skal indsættes FØR {{FD}}. Alt dette er vist nævnt før, ellers kan du kigge i stilmanualen. --Pixi Uno 18. sep 2011, 22:01 (CEST)
Kig venligst på denne redigering. --Pixi Uno 18. sep 2011, 22:42 (CEST)
og denne. Vil du ikke være så venlig at imødekomme de mange mange tips og henstillinger du har fået!! --Pixi Uno 18. sep 2011, 23:08 (CEST)
Gentager lige igen igen... --Pixi Uno 11. okt 2011, 01:32 (CEST) Se denne!

Hej,

Først et stort tak for alle de artikler, som du næster dagligt opretter. Men har du måske også tænkt på at oprette kategorier til nogle af dem?På den nyeste oprettede Rageh Daoud har du "Komponister fra Egypten" og "Professorer" som kategorier. Her og her kan du læse lidt mere om kategorisering. Fortsæt den gode skrivelyst. --Pelle Hansen 18. apr 2012, 01:06 (CEST)

Velkommen tilbage[rediger kildetekst]

Hej igen. Dejligt at se, at du fortsat bidrager med musikrelaterede artikler.

Der sker hele tiden noget på Wikipedia, og der blev for noget tid siden indført noget ny teknik vedrørende links til andre Wiki'er. I "gamle dage" skrev man nederst i artiklen eksempelvis en:Alois Hába, når man ville linke til de øvrige artikler. I dag er proceduren den, at du blot opretter artiklen uden at lave linket. Du skal så i stedet i den nye artikel gå til venstre menu nederst, hvor der står "Andre sprog". Dér klikker du på "Rediger links" (det kan godt være den hedder "tilføj links", hvis der ikke er nogen i forvejen), og så skriver de den wiki du vil linke til (ex English / en) og så navnet på den engelske artikel. Alternativt kan du gå til den eksisterende artikel på eksempelvis engelsk wikipedia og derfra indsætte linket til den nye danske artikel.

Det kan måske virke lidt bøvlet (særlig, når man har vænnet sig til at gøre det på den "gamle" måde), men når man først har fået rutinen ind, så fungerer det faktisk ret nemt. Pugilist (diskussion) 23. maj 2013, 11:23 (CEST)[svar]