Brugerdiskussion:EPO/Arkiv7

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:EPO.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

FORTSÆT VENLIGST DISKUSSIONEN, HVOR DEN BLEV STARTET

Hej. Jeg prøver at ilføje to links i artiklen Gammelpersisk, dog bliver disse blokeret af spam filteret og der bliver sagt at jeg skal kontakte en administrator. Det drejer sig om:

  • h**p://www.cais-soas.com/CAIS/Languages/iranian_languages.htm Den iranske sproggruppe
  • h**p://www.cais-soas.com/CAIS/Languages/aryan/aryan_language.htm Aryan (gammelpersisk) sprog

Kan du venligst tilføje disse to links? Tak på forhånd. Mr Mo 9. jun 2007, 13:13 (CEST)

Som administrator har jeg lige så lidt mulighed som dig for at indsætte henvisninger, der optræder i spamfilteret. Du kan deltage i diskussionen om denne side på m:Talk:Spam blacklist#Cais-soas.com og en:MediaWiki talk:Spam-whitelist#Unblock www.cais-soas.com. --|EPO| 9. jun 2007, 13:24 (CEST)
Ok tak aligevel. Mr Mo 9. jun 2007, 13:43 (CEST)

Hej EPO

Når man søger på kongemord får man en side med følgende tekst:
Wikipedia har ikke nogen side med præcis dette navn.

  • Du kan se om Kongemord findes i wikiordbogen eller på engelsk, norsk, nynorsk, eller svensk Wikipedia.

Det underlige er at ordet wikiordbogen henviser til den engelsksprogede wiktionart og ikke til den danske hvilket må være en fejl. Kan du rette det? Kinamand 10. jun 2007, 00:51 (CEST)

Selvom formuleringen er lidt kryptisk på diskussionssiden, så skal det forstås sådan, at den artikel vi havde her på Wikipedia nu er slettet. Den historik artiklen havde, da den blev slettet har jeg så kopieret over på Wiktionary.
Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med, at der henvises til engelsk Wiktionary? --|EPO| 10. jun 2007, 00:55 (CEST)
Jeg forstår godt teksten men selve ordet wikiordbogen i teksten. Hvis du klikker på det så kommer du ikke til ordet på den danske wiktionary!! I stedet kommer du til den engelske wiktionart!! Prøv at klikke på det! Kinamand 10. jun 2007, 01:04 (CEST)
MediaWiki:Noarticletext er hermed rettet til dansk. --|EPO| 10. jun 2007, 01:12 (CEST)
Ja det virker fint nu. Mange tak :-) Kinamand 10. jun 2007, 01:14 (CEST)
Som administrator er jeg her kun for at hjælpe :) --|EPO| 10. jun 2007, 01:15 (CEST)
(flyttet fra øverst på siden og tildelt overskrift af JGC)

Jeg har forsøgt at opdatere siden om Forskningscenter Risø, da oplysningerne er forældede. Men 2 minutter efter kan jeg se at du har foranlediget at den gamle tekst er indsat igen. Hvorfor? Med venlig hilsen Leif Sønderberg Petersen, Forskningscenter Risø (Bruger:Soenderberg)

Jeg vil tro at svaret skal findes på din diskussionsside - hvor EPO gør opmærksom på ophavsretten. Den tekst du satte ind ser ud til at være tæt på en afskrift af denne tekst fra Risøs hjemmeside - det er ikke tilladt. Du kan dog sagtens benytte Risø-siden som udgangspunkt for en ny tekst. Man skal bare tydeligt kunne se at det ikke bare er en modificeret kopi af teksten fra Risøs hjemmeside. -- JGC 13. jun 2007, 10:26 (CEST)

Hjælp mig!![rediger kildetekst]

Jeg har begået en grusom fejl og har fået en masse Ærøboer på nakken, men kan ikke helt finde ud af hvordan jeg retter det. Artiklen Søbygaard (Ærø) skal omdøbes til Søbygård, da det er det officielle navn. Hvordan gør jeg det, og hvordan får jeg artiklen til ikke at blive redirectet til Søbygaard. Kan du hjælpe mig med det, eller evt. gøre det for mig?? så ville jeg blive meget glad :)--R. O. B. Byg 16. jun 2007, 11:57 (CEST)

Et hurtigt kig på Google giver det indtryk, at der ikke er andre Søbygaard'er i Danmark. I så fald er jo overflødigt at informere om, at det er netop den Søbygaard, der er på Ærø. Men hvis du blot anvender fanebladet "flyt" og læser vejledningen, så skulle det gerne virke. --|EPO| 16. jun 2007, 12:04 (CEST)
jeg kan stadig ikke få det der redirect til søbygaard væk?? kan man overhovedet det så??--R. O. B. Byg 16. jun 2007, 12:15 (CEST)
Der skal egentlig stadigvæk være omdirigeringer? Men du kan rette linket til det nye navn. Når du er i målartiklen, så klik på "Hvad henviser hertil" ude i venstre side. Her får du en komplet oversigt over alle artikler, der henviser til din artikel - også gennem omdirigeringer. Tryk på den ønskede side og ret linket. --|EPO| 16. jun 2007, 12:19 (CEST)
Tusind tak for hjælpen--R. O. B. Byg 16. jun 2007, 12:31 (CEST)
Der kan nemt opstå forvirring omkring "Søbygaard" og "Søbygård". Jeg har kigget henvisningerne igennem til begge artikler og sørget for, at de henviser til den rigtige artikel. Samtidig har jeg indsat en skabelon i toppen af begge artikler, der gør opmærksom på forskellen. --|EPO| 16. jun 2007, 12:41 (CEST)

Hej EPO Jeg kan se du har rettet i den side jeg lige har tilføjet et link til under "seat". Hvorfor er den slettet den engelske version af siden indeholder mange bilklubber og mente derfor det var releavant at tilføje seat club danmark også. Men jeg synes det er godt at seat.dk blevet tilføjet men hvorfor slette klubben? --Dreamless 18. jun 2007, 17:09 (CEST)

På dansk Wikipedia har vi et princip om, at der ikke skal være flere eksterne henvisninger end højst nødvendigt. F.eks. bliver de fleste fanhjemmesider fjernet fra artikler om musikere. I samme stil ønsker vi heller ikke henvisninger til diverse bilklubber.
De sider artiklerne skal henvise til skal være faglige, saglige og indeholde artikler omkring emnet. Man kan vel nærmest sige, at artiklen og henvisningerne skal gå op i en højere enhed. Selvom f.eks. fora gerne indeholder erfaringsudvekslinger, så holdes disse også nede, da man jo også gerne debattere alverdens andre ting. --|EPO| 18. jun 2007, 17:12 (CEST)
Jamen hvis den beslutning er taget af det danske wikipedia hold må jeg jo bare respektere den.
Jeg tilføjer ikke flere links af den type, tak for at gøre mig opmærksom på det.
Du må gerne slette dette nu når jeg har fået svar. --Dreamless 18. jun 2007, 17:18 (CEST)
Vi sletter normalt ikke diskussioner her på Wikipedia - bl.a. af hensyn til fremtidige diskussioner, så man har noget at henvise til, hvis det skulle være nødvendigt. Derudover opfatter nogen det som noget hemmelighedskræmmeri, hvis man begynder at fjerne diskussioner. Men under alle omstændigheder foretrækker jeg at arkivere min diskussionside, når den har vokset sig tilpas stor. --|EPO| 18. jun 2007, 17:21 (CEST)

Hej EPO Mit indlæg til Universet er slettet. Universet er et område ingen kender til, men noget man må gætte sig til. Det er OK at i sletter et indlæg, men ved i bedre ? så er det fint. M.v.h. Bamse

Først og fremmest er det meget mere praktisk, hvis du forsætter diskussioner, hvor de startes. Det står også i toppen af denne side.
For det andet ved man faktisk en hel del om universet. Og det man ikke ved kan man naturligt nok ikke skrive. Jeg har ikke påstået, at jeg - eller andre - ved bedre. Som jeg skrev på din diskussionsside, så er det Wikipedias opgave at viderbringe etableret viden. Det er dermed ikke Wikipedias opgave at foretage spekulation. Hvis man endelig ønsker at foretage spekulationer, så skal det være velkvalificerede bud med tilstrækkelig kildeangivelse fra f.eks. NASA eller ESA.
En stor del af det du havde skrevet var "førstehåndsforsknig" - dvs. oplysninger du selv står for og ikke hentet fra f.eks. NASA. --|EPO| 19. jun 2007, 17:35 (CEST)

Flytninger[rediger kildetekst]

Hej EPO, jeg ville egentlig ikke flytte artiklen Sydslesvigske stednavne. Jeg har oprettet en ny artikel med navn Slesvigske stednavne, som både omfatter stednavne fra Sydslesvig og fra Nordslesvig (altså fra hele Slesvig-området). Derfor anlagde jeg et redirect til den nye artikel, venlig hilsen, --77.133.37.101 22. jun 2007, 18:15 (CEST)

Det så jeg godt bagefter. Men du har i princippet blot foretaget en tilføjelse til den eksisterende liste. Du har ikke skrevet hele listen selv. Derfor skal man stadigvæk have den gamle artikels historik med.
Hvis tilføjelsen sker inden flytningen kan en almindelig bruger flytte artiklen. Hvis tilføjelsen sker efter flytningen skal man have en administrator til at flytte den gamle historik. --|EPO| 22. jun 2007, 18:18 (CEST)
Lidt indviklet. Men nu forstår jeg, havd du mente. Tak for hjælpen ! --77.133.37.101 22. jun 2007, 18:24 (CEST)

Brøndby Musical[rediger kildetekst]

Jeg havde indsat en artikel om Musicalen "Casey" på siden om brøndby musical, som du ikke mente var neutral. Derefter slettede jeg det hele og skrev noget nyt, men artiklens neutralitet er stadig omstridt. Det forstår jeg ikke, da det er jo er en original artikel? Nu da jeg har omskrevet det hele, syntes jeg det er forkert at det ser ud til at det ikke er sandt! Nu har jeg personligt været med i alle de musicals der bliver beskrevet og ved derfor hvad jeg snakker om - Så jeg ville sætte pris på at få slettet det "logo" på siden - hvorfor er det ikke blevet slettet da jeg jeg omskrev artiklen? ( jeg kunne ikke lave en seperat diskussion så du får den bare her.) SaraYoung 27. jun 2007, 03:38 (CEST)

Du har ganske ret i, at artiklen er blevet bedre. Jeg havde bare glemt diskussionen, så jeg har ikke lige fået kigget tilbage. Men du må gerne selv fjerne den slags skabeloner fra artikler, hvis du er overbevist om, at problemet er løst. Bare husk give en afsluttende kommentar på diskussionssiden først og henvise til diskussionen i beskrivelsesfeltet, når du så fjerner skabelonen. --|EPO| 27. jun 2007, 11:05 (CEST)

interwiki in Wikipedia:Ugens artikel[rediger kildetekst]

May I add interwiki in Wikipedia:Ugens artikel? --Tomahiv 11. jul 2007, 16:58 (CEST)

I see no reason why not. Feel free to add them. --|EPO| 11. jul 2007, 16:59 (CEST)
Oh, sorry, I didn't notice that I can't do it. It is not permitted --Tomahiv 11. jul 2007, 17:01 (CEST)
The page is protected against unregistered users and I see no information about interwiki. Could you specify it please? --|EPO| 11. jul 2007, 17:04 (CEST)
I've just registrated yesterday and that page can be protected against new users also. --Tomahiv 11. jul 2007, 17:09 (CEST)
Ohh.. What a fancy function. Had no idea it worked that way. I just thought we had two protections: Registered users only and admins only.. But feel free to add some links when you're not new any longer :) --|EPO| 11. jul 2007, 17:11 (CEST)

One more question: May I name pages in my own user space in Ukrainian? --Tomahiv 11. jul 2007, 17:13 (CEST)

There are very few restricstions on user pages. I see no problem in using Ukrainian as I doubt the pages will be used by any other than yourself. --|EPO| 11. jul 2007, 17:15 (CEST)
mange tak --Tomahiv 11. jul 2007, 17:17 (CEST)

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Hej, jeg har skrevet Røde Kors-principperne ind i Røde Kors som foreslået for længe siden. Gider du 'flette' dem? -Og apropos kildehenvisningerne i Ambulance er jeg ikke helt 100 på hvordan den skal se ud når det er fra en bog... Men det er vel tanken der tæller? :) --Epistaxis 11. jul 2007, 21:04 (CEST)

Jeg har flettet historikkerne for de artikler sammen nu.
For at være præcis med bøger, så må du meget gerne opgive et Hjælp:ISBN-nummer sammen med kilden. --|EPO| 11. jul 2007, 21:11 (CEST)

Hallo , hvor kunne JEG hjælp her ovre?? --SunStar Net 20. jul 2007, 13:14 (CEST)

Jeg er ikker sikker på, hvad du mener. Du bliver nødt til at uddybe dit spørgsmål. --|EPO| 20. jul 2007, 13:15 (CEST)

Lhadestjerne[rediger kildetekst]

Fotografens Barnstar
For dine mange fine billeder (og dit store organisatoriske arbejde med at opdele dem på din brugerside på Commons) tildeler jeg dig Fotografens Barnstar med forhåbning om, at der kommer mange flere mesterværker fra din finger :-) --Hockeyindustrien 21. jul 2007, 16:03 (CEST)


Beskyttelse af tøjtitler[rediger kildetekst]

Hej EPO. Jeg undrer mig over alle de titler som du sætter på Wikipedia:Beskyttede titler. Brugeren som har oprettet dem, kan jo bare blive ved med at finde nye tåbelige tøjnavne, så effekten synes yderst minimal. Ville det ikke være bedre at give vedkommende en advarsel efterfulgt af en blokering hvis han eller hun bliver ved? Byrial 22. jul 2007, 22:00 (CEST)

Det kan du muligvis have ret i, men jeg anser det foreløbigt som en test af disse titler. Desuden er det meget usandsynligt, at en almindelig bruger vil ønske at oprette artikler om disse emner. Den pågældende bruger har fået mange advarsler og blokeringer, men skifter desværre IP-adresse hver gang. F.eks. kan du se, at Kanevar er slettet 7 gange med 6 forskellige IP-adresser som opretter. Han vil formentlig finde på flere underlige titler, men jeg skal nok selv holde øje med status. --|EPO| 23. jul 2007, 11:10 (CEST)

image already has public domain license in en.wikipedia. I think it may be enought as copiright tag...Yeti

You still need to provide informations about source and original author including a correct license template. Please read the template notice on your talk page, which explains what rules and requirements you must follow. --|EPO| 30. jul 2007, 15:49 (CEST)

Hej EPO, PipepBot has now bot-status. Please remove the block! Thank you! --it:User:Pipep 31. jul 2007, 19:02 (CEST)

Done --Hockeyindustrien 31. jul 2007, 19:10 (CEST)

Thanks for the help with nominating Slovio for deletion! --Amir E. Aharoni 11. aug 2007, 11:41 (CEST)

Andrej Sjevtjenko[rediger kildetekst]

Jeg har sammenskrevet denne artikel med Andrej Shevchenko, som gerne skulle slettes nu. Tak:) --CarinaT 12. aug 2007, 11:10 (CEST)

SOYC/Siya Sar/BM/Shiggajon/S.Dyja[rediger kildetekst]

du slettede en række artikler, jeg havde skrevet. jeg kan ikke se, hvorfor danske musikere, som udgiver plader (og altså ikke 'demo'-bands), ikke skulle have relevans for wikipedia. Streetcleaner 15. aug 2007, 01:52 (CEST)

Artiklerne blev indstillede til sletning 24. juli, da jeg ikke mente, at de havde særlig bred interesse. Undergrundsmusik er af sin natur ofte ikke særligt kendt i bredere kredse og er således ikke velegnet til en encyklopædi. Da der 5. august ikke var blevet reageret på nomineringen slettede jeg dem.
Hvis disse grupper nu f.eks. har modtaget omtale i forskellige (musik)medier, eller på anden måde har gjort sig bemærkede, så er du velkommen til at argumentere for artiklerne på deres diskussionssider. --|EPO| 15. aug 2007, 21:17 (CEST)

Administratorhjælp[rediger kildetekst]

Hej EPO

Hvis man er uenige, med en administrator som også er bureaukrat. Hvad gør man så?

Finn Fredelund 18.08.2007

Til at starte med, vil det være en god idé at rette henvendelse på vedkommendes diskussionsside. Hvis problemet er af mere principiel karakter, så kan du oprette et nyt indlæg på Landsbybrønden. --|EPO| 18. aug 2007, 20:13 (CEST)

Opdeling af artikel[rediger kildetekst]

Hvis man opdeler en artikel (drøm) i to (drøm og drømmetydning), ved at kopiere en hel masse indhold fra en allerede eksisterende artikel over i en ny artikel, er der så nogen (rimelig) måde at få historikken bag det flyttede med over i den nye? Eller skal man bare henvise til at lede i den oprindelige artikels historik på den nyes diskussionsside? Vil lige være helt sikker på at jeg ikke laver noget rod, inden jeg flytter skidtet... --Crimse 23. aug 2007, 11:51 (CEST)

En administrator kan flytte en udvalgt del af en artikels historik til en ny artikel. Det er en noget besværlig affære, så det er ikke noget, man gør, hvis den oprindelige historik er stor og uoverskuelig. I det konkrete tilfælde fylder historikken endnu ikke særligt meget, så det skulle være overkommeligt at flytte en del, hvis du gør opmærksom på, hvilken del, der skal flyttes. --|EPO| 23. aug 2007, 12:45 (CEST)
Jeg har nu opdelt artiklen i drøm og drømmetydning. Jeg har gennemlæst historikken på drøm og redigeringer fra og med den 16. august 2005, til og med den 9. august 2007 omhandler tekst der nu er flyttet til drømmetydning (det er åbenbart væsentligt mere interessant ;-)). Der er også et par hærværksredigeringer i perioden, men de kan lige så godt flytte med, eller hvad?
--Crimse 23. aug 2007, 14:42 (CEST)
Så er historikken flyttet, flettet og gendannet. Nåede ikke lige at opdage kommentaren om hærværket, så den bliver, hvor den hele tiden har været. I øvrigt regnede jeg med, at du mente 26. august - og ikke 16. august :) --|EPO| 23. aug 2007, 14:58 (CEST)
Ups, nej, faktisk mente jeg 16. april 2005. Beklager, men historikken fra og med 16.april2005 til og med 6.juli 2005 skal således også helst flyttes med. Ellers super, tak for hjælpen.--Crimse 23. aug 2007, 15:07 (CEST)

hej, hvordan skal jeg så lægge vores logo op??? (Øresund Entrepreneurship Academy). Jeg har tilladelse til at lægge vores logo op... mvh Maja1986

Det er ikke tilstrækkeligt at du "har tilladelse til at lægge logoet op". Som du kan læse på oplægningssiden, så skal tilladelsen omfatte uindskrænket kopiering, redigering og kommerciel brug.
Yderligere fremgår det af oplægningssiden, at en dokumentation af tilladelse for at udgive et billede under den valgte licens, skal anføres sammen med billedet, når dette lægges op. I denne forbindelse bør du fremsende dokumentationen til OTRS. --|EPO| 26. aug 2007, 13:37 (CEST)

slettet artikel igen![rediger kildetekst]

hvorfor slettede du nu min artikel igen?! Øresund Entrepreneurship Academy??? Denne gang havde jeg skrevet det hele selv!!!!!!!!!! (Skrev Maja1986 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen blev slettet af den simple årsag, at artiklen mere fremstod som en reklame end en decideret encyklopædisk artikel. Det er et ufravigeligt krav, at artikler skal skrives neutralt, hvilket du også kan læse om i den velkomstmeddelelse, der er skrevet på din diskussionsside.
Når du omtaler logoet som "vores logo", så tolker jeg det som, at du er en del af Øresund Entrepeneurship Academy. Her skal du være opmærksom på, at du muligvis kan være for tæt på emnet til at kunne skrive neutralt. --|EPO| 26. aug 2007, 13:37 (CEST)

Den østjyske millionby[rediger kildetekst]

Du har slettet mine artikler om den østjyske millionby uden grund, der er både links og referater med artiklerne. du kan ikke ændre på hvirkeligheden, den østjyske er en realitet og bliver bare størrer med tiden du må ikke fjerne artikler der er referancer til alt der er skrevet er blot hvad miljøministeriet har udtalt i rapporter, du bliver nødt til at oprette de 2 artikler igen mvh østjyden aka 87.49.155.93

For det første har jeg ikke slettet artiklerne uden grund. Dels har du placeret den samme artikel tre forskellige steder på to forskellige sprog. For det andet er begrebet ingen realitet, men blot en vision for området. Der er stor forskel.
For det tredje har jeg ikke gendannet artiklen om Østjylland, da jeg er ved at forberede et diskussionsoplæg til artiklen. De to slettede artikler skal således ikke gendannes før, der er opnået enighed om det. --|EPO| 29. aug 2007, 16:16 (CEST)

om Niels Bohr[rediger kildetekst]

Der er ingen kilder som viser at Einstein var på besøg hos Niels Bohr i København. Derimod arbejdede Werner Heisenberg som hans assistent og Erwin Schrödinger kom på besøg i 1926. Artiklen skal helst være korrekt, da den snart skal bruges til undervisning i 2.n. m.v.h. Holretz

Artiklen blev gendannet, da en anonym IP, der ikke har redigeret før, uden forudgående diskussion eller begrundelse i øvrigt fjernede det ene navn. Dette tolkede jeg som hærværk.
Hvis du ønsker at diskutere, hvorvidt Einstein har besøgt Niels Bohr eller ej, så kan du tage det op på artiklens diskussionsside. --|EPO| 29. aug 2007, 20:52 (CEST)

Irc-hjælp[rediger kildetekst]

Hej EPO! I forbindelse med mit forslag til en plakat for artikelkonkurrencen gider du så ikke spørge Wikimedia på deres irc-kanal, om de tillader brug af WP-logoet til denne sammenhæng? Jeg kan som sagt ikke få nogen irc-klienter til at fungere, og jeg kan simpelthen ikke regne ud, hvor mine firewall-indstillinger går galt i byen. Plakaten vil blive uploadet i pdf-format og logoet vil kun fungere som illustration og ikke være manipuleret på nogen måde. --PhoenixV 31. aug 2007, 10:13 (CEST)