Brugerdiskussion:Jørgen Burchardt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Jørgen Burchardt!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 22. nov 2009, 11:47 (CET)

Hej Jørgen[rediger kildetekst]

Se lige Stålvalseværket og tænk over om artiklerne ikke skal sammenskrives: Det danske Stålvalseværk og Stålvalseværket, jeg vil foreslå at vi kun har én artikel, og jeg foreslår det bliver Stålvalseværket med #REDIRECT fra [[Det danske Stålvalseværk]], jeg vil gerne høre din mening!
PS: OG hjælpe med redirect!
--mvh Per (PerV) 23. nov 2009, 08:25 (CET)

Jeg har sammenskrevet de to artikler. --Thomas 23. nov 2009, 16:15 (CET)
Og jeg har flyttet artiklen til det entydige navn Det danske Stålvalseværk. --Palnatoke 23. nov 2009, 16:16 (CET)

Hej Jørgen, du har over den seneste tid lavet en række redigeringer til denne biografi. Jeg har valgt at tilbageføre disse, se min forklaring på diskussionssiden. Biografien skal handle om personen, ikke om den forurening som hans virksomhed har lavet. Referencerne der henvises til, skal være til neutrale kilder, ikke til din hjemmeside. Mvh Kjeldjoh (diskussion) 7. feb. 2024, 16:05 (CET)[svar]

Tak for din indsats for at gøre Wikipedia til et godt informativt sted. Jeg må dog sige, at henvisninger er til værker af videnskabelig kvalitet. Der er af en anden sat en henvisning til et dokument fra Lemvig Museum, som er totalt udokumenteret. Den ene af mine artikler er peer review bedømt og publiceret i Erhvervshistorisk Årbog. De øvrige to er publiceret i anerkendte lokalhistoriske publikationer. De ligger ganske rigtigt tilgængelige på min server, men henvisningen til Bonekamp, som du har ladet stå, er også til en privat hjemmeside. Hvis der ikke må være henvisning til private hjemmesider, kan linket fjernes, så der kun står reference til publikationen. Dog kan artiklen fra Erhvervshistorisk Årbog indsættes med link til Det kongelige Bibliotek, Tidsskrift.dk.
Gunnar Andreasen er kendt for Cheminova, hvorfor denne virksomheds virken er relevant i en artikel om GA. Kim Blæsbjergs bog og den kommende film handler i stor udstrækning om GA og Cheminova, hvorfor det er relevant. Jørgen Burchardt (diskussion) 8. feb. 2024, 07:25 (CET)[svar]