Brugerdiskussion:L Haglund

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, L Haglund!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 31. dec 2009, 11:27 (CET)

Emil Telmányi[rediger kildetekst]

Hej, jeg har fjernet dit bidrag på Emil Telmányi. Primært fordi jeg tror det er en stavefejl, og fordi wikilinket blev fjernet. Der kan sagtens være et wikilink til en artikel vi ikke har. Det er en god idé at skrive i beskrivelsesfeltet hvorfor man laver en given ændring. Mvh. Christian75 16. feb 2010, 15:46 (CET)

Iréne Theorin[rediger kildetekst]

Hej L Haglund. Du har skrevet "Hun studerede på konservatoriet og Opera School i København", mener du "Opera- og Sangskolen"? --Med venlig hilsen Necessary Evil 22. okt 2010, 22:45 (CEST)

Operaakademiet er et samarbejde mellem Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Det Kongelige Teaters operaskole. På websiden Opera Academy Concert anvender de Royal Danish Opera Academy. kgl-teater.dk skriver "Music Academy and the Royal School of Opera in Copenhagen".
Jeg foreslår at "Hun studerede på konservatoriet og Opera School i København" bliver ændret til "Hun studerede på Operaakademiet i København" - hvis hun altså var der! Opera School lyder kunstigt. --Med venlig hilsen Necessary Evil 24. okt 2010, 22:57 (CEST)

Hej! Det namn är inte helt lätt med namn, de officiella avviker oftast från de i vardagliga. Jag har inga egna källor, allt ät hämtat från nätet, i detta fall första stycket av den externa länken "Iréne Theorin på det Kongelige Teater i Köbenhavn". Tacksam för den hjälp jag kan få med detta! Jag har också en engelsk version översatt, med din hjälp kan den bli bra från början. Min e-postadress är >haglund1@seaside.se> - hör av dig om du är intresserad! Tack och bästa hälsningar! L Haglund 25. okt 2010, 08:22 (CEST)