Brugerdiskussion:Mastheimba3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hej, Mastheimba3. Du har nye beskederSarrus' diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Mastheimba3!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 2. apr 2010, 22:17 (CEST)

Begrundelse for sletning af Jizzmixers[rediger kildetekst]

Jeg har slettet ovennævnte artikel, pga. manglende notabilitet. Hvis du har nogle spørgsmål, må du gerne spørge.
- Sarrus (db) d. 2. apr 2010, 22:17 (CEST)

Fjernelse af skabelon[rediger kildetekst]

Hej Mastheimba3. Det er ikke nogen særlig god idé, at fjerne en skabelon uden begrundelse, beskriv i stedet på sidens diskussionsside hvorfor du mener at gruppen er notabel. --Mathiaskh 3. apr 2010, 02:36 (CEST)


Hej Mathiaskh?

Det må de undskylde. Jeg er ikke så lært på Wikipedia, men jeg tror jeg har skrevet på Sarrus' brugerdiskussions side. Jeg forstår ikke, hvorfor min artikel bliver slettet hele tiden. Jeg har prøvet at slette links, skrive mere neutralt etc. men det ser ikke ud som om det virker. Jeg har også læst rundt omkring i jeres politikker og normer, og synes selv, at min artikel burde være lovlig. Jeg kunne meget godt tænke mig, at de ville fortælle mig, hvad jeg gør forkert så jeg muligvis kan rette det.

Tak på forhånd

Venligste hilsener Mastheimba3.

Mastheimba3 3. apr 2010, 02:43 (CEST)

Hej igen. Grunden til at artiklen bliver slettet er, at der ikke er nogen form for notabilitet i den. Notabilitet er spørgsmålet om, hvorvidt at artiklens emne er interessant for andre end artikelopretteren eller om det er interessant for en almindelig bruger på Wikipedia. Mit umiddelbare forslag ville være, at du ventede med at oprette artiklen indtil gruppen er blevet mere kendt. Foreksempel giver Jizzmixers ingen resultater på Google. --Mathiaskh 3. apr 2010, 02:57 (CEST)


Hej igen. Jeg kan godt se, at det må se ud som om at det er for tidligt at lave en artikel om bandet endnu. Men bandet er steget i popularitet over de sidste par måneder og er allerede på youtube. Der er også op til flere fangrupper på facebook, selvom det nok ikke betyder det store i denne sammenhæng. Den første plade fra bandet er praktisk talt færdig og ude, og en hjemmeside er for længst lavet om bandet: http://jizzmixers.weebly.com/. Bandets popularitet er steget enormt meget på det sidste, og jeg tænkte det ville være det rette tidspunkt at lave en wikipedia artikel, så fansene kunne få mere information om bandet, ved hjælp af en biografi om bandets oprindelse osv. Så jeg håber, at jeg måske kan slippe med at rette en smule i artiklen eller noget i den stil - I stedet for at slette artiklen fuldstændigt?

Kærlige hilsener Mastheimba3 Mastheimba3 3. apr 2010, 03:15 (CEST)

Det er jeg lidt uenig i. Så vidt jeg kan se, har gruppen kun 71 fans på Facebook. At videoerne er lagt op på Youtube giver heller ingen notabilitet. Jeg tror ikke at du slipper for at artiklen bliver slettet (hvilket jeg kan se at den er to gange før). At gruppen måske har en popularitet på omkring 71 fans, er den således ikke notabel. --Mathiaskh 3. apr 2010, 03:49 (CEST)


Jeg kan se, hvad du mener. Men, hvis du kigger på oprettelsesdatoen, kan du se at den er oprettet for nylig. Men vil du så mene, at jeg faktisk kan oprette denne artikel endnu en gang, når bandet får flere fans på facebook? Jeg synes det er noget underligt noget, at basere sine argumenter på. Mastheimba3 3. apr 2010, 04:09 (CEST)

Det var ikke ment på den måde, jeg tror du har misforstået det, og jeg havde i øvrigt ikke set efter den tidsmæssige rækkefølge i Facebookgruppen. Nej du kan ikke oprette den når den får flere fans på Facebook, så vidt jeg ved har jeg heller ikke sagt noget om det. Som jeg tidligere har fortalt dig, handler det om bandets notabilitet. Og det er altså ikke notabelt hvis man har lagt en video ud på Youtube. Det er heller ikke notabelt hvis bandet kun er kendt i kvarteret hvor det opholder sig. Måske du kunne komme med nogle kilder på bandets popularitet? --Mathiaskh 3. apr 2010, 04:34 (CEST)


De har allerede lavet 6 numre, som jeg sagtens kan sende dig teksterne til, hvis det er. Oven i det har de lavet album covers, og en musikvideo, der er ved at blive redigeret. De har også en hjemmeside http://jizzmixers.weebly.com/index.html, hvor du kan se diverse tekster og billeder til albummet. Alt i alt er der lagt meget hårdt arbejde i det. Især i skanderborg kommune er bandet kendt, og i århus er det på vej. De har en meget profesionel producer, som står for at promovere og lave albums til bandet.

Jeg har nu givet dig en hjælpende hånd ved at wikificere artiklen så den lever op til Wikipedias standarter. Jeg kan ikke gøre ret meget mere i denne sag. Så derfor har jeg nu oprettet et sletningsforslag, og så må vi vente og se hvad administratorer og andre brugere på Wikipedia mener om den. --Mathiaskh 3. apr 2010, 05:15 (CEST)

Mange tak. Om den så bliver slettet eller ej, må jeg takke dig for din tid :). Mastheimba3 Mastheimba3 3. apr 2010, 05:22 (CEST)