Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Billedtekst[rediger kildetekst]

Mange af de sidste billedtekstændringer er i mine øjne meningsløse, i infoboxene står der jo navn. Se feks. http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Henry_Ford&action=historysubmit&diff=5408522&oldid=4942588 eller HMS Invincible (1977) sidste har jeg rettet, men det ser dumt ud da navnet jo er i infoboxen. --Villy Fink Isaksen 28. sep 2011, 19:36 (CEST)

I Infobox skal "thumb" også bruges for at få billedetekst med, men den er ofte overflødig, da navn ofte står i boxen. --Villy Fink Isaksen 28. sep 2011, 19:42 (CEST)
Jeg har fjerne thumb i HMS Invincible (1977) - den er unødvendig her. Teksten skal kun vises når kører over billedet. Derfor bliver det en meget kort tekst. Henry Ford - det er ikke et billede, men en lydfil. --Steen Th 28. sep 2011, 20:31 (CEST)
okay - så! --Villy Fink Isaksen 28. sep 2011, 20:36 (CEST)

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Bot: konv fra skabelon Sogn til Sogn2[rediger kildetekst]

Hej Steen. Du har glemt at omdøbe parametret "billedtekst" til "Tekst", se her. Vh, tsca 6. nov 2011, 00:04 (CET)

Tak oplysning. Den have jeg ikke set. Men heldigvis var der kun den ene i de over 300 artikler, hvor jeg har ændre det. --Steen Th 6. nov 2011, 09:08 (CET)

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Om skabelonen {{Visgeolinks}}[rediger kildetekst]

Absolut GENIAL skabelon, tusind tak for den :))))

Jeg har tre spørgsmål/anmodninger:

  1. Nyt layout:
    Kan skabelonen laves i en ekstra ugave i lighed med {{commonscat}} og {{commonskat}}, formålet er at sikre et bedre layout på kategorisiderne se evt. Kategori:Byer i Litauen. Var der en ekstra ugave, ville skabelonen kunne stå øverst på kategorisiden i lighed med {{hovedartikel}} og {{commonscat}}.
  2. Anvendelse i artikler/lister:
    Jeg har indsat skabelonen i artiklen Byer i Litauen Parameter: niveau=3, men den virker ikke. Hvad er har jeg gjort forkert?
  3. Ændrede corr:
    Hvor kommer corr til kortet fra, er det de corr der aktuelt er i artiklen, eller er det corr der tidligere er hentet af Google maps. Det er interessant i fht. når man ændrer corr. Kan man se ændringer umiddelbart, eller går der tid inden ændringer der er foretaget i artikler dukker op på kortet?
    Jeg ændrede corr i artiklen Trakai historiske nationalpark, men kunne ikke se ændringen på kortet.

mvh Per (PerV) 5. dec 2011, 16:23 (CET)

Hej Per
Layout er hentet fra den svenske wiki og den lægges normalt først i en kategori - så hænger layout sammen. Man kan godt lave andre layouts.
I artikler vises kun de koordinater der er registeret i selv artiklen. Niveau virker ikke her - det virker kun i kategorier.
Koordinationer kommer fra flere skabeloner. De danner alle et link til visning på et kort - og det er den url, som bliver brugt. Og resultatet bliver cachet - så det kan godt gå lidt tid før den gemmer en gamle forespørgsel. så nye ændringer vises. --Steen Th 5. dec 2011, 16:38 (CET)
  1. Du kan sikkert gætte, at jeg vil stemme for et ekstra layout, hvis det kom til afstemning :)
    Jeg synes stadig det vil se pænere ud med 3 linier ala:

      Hovedartikel Byer i Litauen
      Wikimedia Commons har flere filer relaterede til Byer i Litauen
      Kort over alle koordinater i Byer i Litauen på Google eller Bing

    Se evt. hvordan layoutet ser ud nu på Kategori:Byer i Litauen.
    Mit foreslag betyder egentligt også, at {{Hovedartikel}} skal have et ekstra layout, et til benyttelse i artikler og et andet til benyttel på kategorisider, hvover skabelonen ikke skal rykke teksten ind og evt. have en   foranstillet i lighed med commonsskabelonen.
  2. Du kan sikkert gætte, at jeg meget gerne ville have, at skabelonen oså ville kunne bruges i artikler ala Byer i Litauen, jeg har selvfølgelig ingen idé om hvordan det skal laves og om det overhovedet kan lade sig gøre! mvh Per (PerV) 5. dec 2011, 19:13 (CET)
Layout - det gør jeg ikke noget ved...
Man kan bruge skabelon {{coor dms}} mv til det. Men vi mangler en mulighed for at få et navn med over til visning på kort - se Kategori:Faxe Kommune som eksempel, hvor Fredede fortidsminder i Faxe Kommune fordeles over hele kommunen. Det som du nok vil se er nok a.la. en:Rhine–Main–Danube Canal. Men der skal arbejdes lidt med at få navnet med over - og det bliver nok også gjort en eller anden tidspunkt. --Steen Th 5. dec 2011, 21:55 (CET)

"Cannabinol medicin"[rediger kildetekst]

Hej Steen Du har netop været inde og genetablere artiklen "Cannabinol medicin". Jeg slettede indholdet i teksten og linkede til en ny artikel, da "Cannabinol medicin" ikke er den rette medicinske betegnelse. Den rigtige betegnelse er "Cannabinoid medicin", hvorfor jeg oprettet en helt identisk artikel blot med denne titel.

Jeg har tidligere prøvet at få Pixie Uno til at rette det, men desværre uden held. Derfor jeg lavede en ny selv. Har du mulighed for at gå ind og slette "Cannabinol medicin", så vi lader den nye artikel omtale lægemidlet medicinsk korrekt?

Med venlig hilsen Karsten Kjærgaard

Det var mig der genetablere artiklen Cannabinol medicin, dette gjorde jeg fordi den rigtige måde at flytte artikler på er at bruge den indbyggede flytfunktion. Desuden havde du kaldt artiklen Cannabinoid medicin (cannabis-baseret medicin)‎, et lidt langt navn efter min mening. så hvad nu hvis jeg flytter artiklen for dig til Cannabinoid medicin. Kan vi gøre det på den måde. Fredelige 16. dec 2011, 16:27 (CET)
Hej Karsten. Som du ser, er det Fredelige som håndtere det - jeg er kun i det tilfælge kun den sidste som har rettet artiklen. Udover flytning, som du selv kan bruge, så er der en faneblad på diskussionssider til nye indlæg. Og jeg er enig i at det lange navn ikke er hensigtsmæssigt. Men det kunne være relevant at indskrive i artiklen, at det er en cannabis-baseret medicin. --Steen Th 16. dec 2011, 16:55 (CET)

Today my bot account which updates the page was blocked because it has no bot flag. Perhaps you can add a comment on Wikipedia:Anmodning om botstatus#MerlBot, because you requested me to create this report for this wiki. Thx, Merlissimo 20. dec 2011, 15:27 (CET)

Ang. Wikipedia:WikiProjekt Kom til kort/Tjek geomærkning[rediger kildetekst]

Hej Steenth

Jeg har nu tjekket lidt over halvdelen af de steder der står under "Problemer med parameter til koordinatskabelon". Men da jeg desværre ikke har taget dem i alfabetisk orden så har jeg nu midstet overblikket over hvilke jeg har rettet og hvilke jeg stadig mangler. Jeg vil derfor høre om du kan lokkes til at lade din bot lave en opdateret liste, så jeg kan få rettet resten. Du skal i øvrigt have stor tak for at du gider lave alle de lister over fejl. --Wholle 14. dec 2011, 22:59 (CET)

Hej Wholle. Jeg laver ny en liste, når der kommer en database-dump igen og jeg har fået den hjem og lagt op på min egen maskine. For øjeblikket kommer de ca. hver 10 dag. Så muligvis kommer den næste omkring jul - om jeg få det gjort før jul ved jeg endnu ikke. Og tak for hjælpen med få listen gennemgået. Steen Th 14. dec 2011, 23:10 (CET)
OK - det er ikke noget der haster kommer der først en ny liste til næste år så er det også fint. --Wholle 14. dec 2011, 23:27 (CET)

Tak for at du opdaterede listen! Jeg har nu gennemgået den og rettet koordinalerne undtagen Lundby og Sværdborg Mose da jeg ikke ved hvor lokaliteten ligger, samt H2PIA da jeg ikke kan finde ud af hvad det er her skal infoboksen muligvis bare slettes. --Wholle 20. dec 2011, 23:05 (CET)

Jeg har rettet H2PIA, så oplysninger om koordinater er væk. Lundby og Sværdborg Mose - jeg tjekket mit egen kort uden at finde stedet præcis. Der må undersøges kilder.... Tak god indsat - jeg laver en nye opdatering, når næste dump ankommer. --Steen Th 21. dec 2011, 00:01 (CET)

Sogneskabelonen[rediger kildetekst]

Hej Steen.

Noget må være galt ved sognene, pastorat-oplysninger kommer ikke med i info-boksen, ser OK ud i skabelonen Sogn2. Har du tid på et tidspunkt - og god jul herfra.--Kort til kirken 24. dec 2011, 08:36 (CET)

Jeg har rettet {{Sogn}} og {{Sogn2}} - begge var tjek om pastorat er sat ikke skrevet rigtig - det er rettet. God jul. --Steen Th 24. dec 2011, 10:22 (CET)

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Infoboks bjerg[rediger kildetekst]

Hej Steen
Jeg håber at du kan hjælpe mig med Infoboks bjerg, mit problem er at koordinalerne i skabelonen ikke indeholder sekunder, og jeg ved ikke hvordan man får dem ind uden at ødelægge skabelonen som jo er brugt til mange artikler. Jeg er ved at skrive nogle artikler om bjerge og mener at bjergets posion skal være lig bjegtoppen, da jeg prøvede at sætte posionen på Mont Pourri endte jeg ca. 5 km fra toppen hvilket efter min mening ikke er precis nok. --Wholle 10. jan 2012, 23:29 (CET)

Hej Wholle
Jeg har kigger på det og forsynet skabelonen med mulighed for at angive sekunder med parameterne bredde_sek og længde_sek. --Steen Th 12. jan 2012, 09:59 (CET)
1000 tak! :-) --Wholle 12. jan 2012, 10:21 (CET)

Skabeloner og Steenthbot[rediger kildetekst]


Hej Stennth
Tak for at du vil botte Wikipedia.
Her kommer en lille beklagelse.
Steenthbot var forbi en skabelon fornylig:
*http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Skabelon:Lampetabel&diff=5487934&oldid=5193480

Resultat af Noter +{{reflist}} var at en del artikler nu har to {{reflist}}s. Er der en god grund til det - eller kan jeg blot fjerne det igen?
--Glenn 30. jan 2012, 10:23 (CET)

Jeg har rettet {{Lampetabel}}, så den {{reflist}}, der er i skabelonen, kun vises i den. Det bør løse problemet. Desværre er det ikke kode, som jeg selv har lavet, der bruges i bot'en. Men det er heldig kun få steder, der bruges ref i skabeloner, det er bare at lægge reflist ind i under noinclude i skabeloner. --Steen Th 30. jan 2012, 11:03 (CET)
Tak for svaret. --Glenn 30. jan 2012, 13:56 (CET)

Kirke- og sognenavne[rediger kildetekst]

Hej Steen.

Er der bestemt Wikipedia-kodex for kirkers og sognes stavemåde?

Der er konflikt ved Sankt Nikolaj Kirke (Vejle Kommune). Dette navn bruges i artiklen om Vejle Provsti, men de respektive artikler om sogn og kirke bruger Sankt Nicolai.

Til din orientering, er det officielle navn (iflg. Kirkeministeriet) Sankt Nikolaj.

Skal det være op til den enkelte forfatter, eller er der en fælles standart? --Kort til kirken 31. jan 2012, 12:47 (CET)

Når sognet selv benytter stavningen med c og i, og ikke bliver irettesat af Kirkeministeriet, må det vel betragtes som et anerkendt navn. --Palnatoke 31. jan 2012, 13:25 (CET)
- altså stavemåde underordnet, Sankt Nic(k)olai(j).
Hvad med Sct. som sognet selv bruger - og Skt. (Rønne sogn)? --Kort til kirken 31. jan 2012, 15:14 (CET)
Det må jo være op til Kirkeministeriet at afgøre om c/k og i/j er væsentlige. Hvad Sankt vs. Sanct angår, har jeg ikke set nogen (hverken på Wikipedia eller i resten af verden) argumentere for c-formen. --Palnatoke 31. jan 2012, 15:26 (CET)
- fint nok, jeg lader det blot være som det er.
Er jeg gået glip af et indlæg? Hvem har bragt Sanct på banen?? --Kort til kirken 31. jan 2012, 15:33 (CET)

Jeg mener blot, at stavemåderne Sct. og Skt. bruges i flæng på mange kirkehjemmesider.--Kort til kirken 31. jan 2012, 16:08 (CET)

Når det drejer sig om stednavne, har Stednavneudvalget afgørelsen af, hvad der er korrekt stavemåde.
Se professor Bent Jørgensens redegørelse:
Det er imidlertid lidt vanskeligere at konstatere kompetencehaver vedrørende andre egennavn (proprier), se:
Det ville være interessant at høre, om nogen har belæg for, hvem der har autoritativ kompetence til at fastlægge den officielle stavemåde.
Hvad angår »Sanct«, så er det den oprindelige skrivemåde for »Sankt«, idet »hellig« på latin hedder »sanctus«.
--Hans Christophersen 31. jan 2012, 16:13 (CET)
Jeg må hellere svare, når i bruge min brugerdiskussionsside!!!!
Jeg har tjekket hvad stednavneudvalget skriver - det bruger Sankt Nikolaj Sogn. Det må være den autoriserede stednavn, som vi burde bruge på sognet. Og navnet på sognet bruges også til anden end det kirkelige.
Kirkenavne - findes der nogen autoritet her?
Normalt bruger vi det fulde navn og ikke en forkortelse - så Sankt vil være det vi bruger. --Steen Th 1. feb 2012, 23:44 (CET)

Hej Steen.

Jeg spurgte dig her, da jeg havde en formodning om, at du havde lidt styr på tingene. Jeg tager til efterretning, at sognenavne er autoriserede, så må det åbenbart være op til den enkelte bruger at "navngive" kirkerne?--Kort til kirken 2. feb 2012, 08:24 (CET)

IRC cloak request[rediger kildetekst]

Confirming that I'm user steenth on irc. --Steen Th 3. feb 2012, 15:36 (CET)


Indbyggertal danske kommuner[rediger kildetekst]

Hej Steen,

Var det ikke dig, der på mødet hos Information i onsdags spurgte til muligheden for, automatisk at opdatere indbyggertallet i danske kommuner ? For i så fald, har jeg lavet en fil, der kan bruges: Skabelon:Metadata Indbyggertal DK-KOMM

Henrik Sørensen 4. feb 2012, 11:53 (CET)

Det er mig. Jeg vil kigge på snart. Jeg har nok en tabel, som kan konvertere fra kommunenummer til artikel. --Steen Th 4. feb 2012, 15:30 (CET)

Mest ønskede artikler[rediger kildetekst]

Hej Steenth Jeg vil gerne spørge om du ikke kunne tilføje noget under den der liste over mest ønskede artikler som du har lavet. Det er fint at det er et databasedump. Men hvordan er databasedumpet lavet? -altså er det noget med det som folk søger mest på? - eller er det antal henvisninger. :) --Kinna 23. feb 2012, 17:32 (CET)

Det er antal henvisninger som rapporten dannes på. Jeg har ikke adgang til brugerstatistik. Jeg bruger de ressourcer, som står på Hjælp:Databasedownload. --Steen Th 24. feb 2012, 09:12 (CET)

Svar fra Rmir2[rediger kildetekst]

Hej Steenth,

Du efterlod mig en besked. Da jeg ikke har mulighed for at maile, får du mit svar her.

Desværre er jeg (i bogstaveligste forstand) ude af stand til virke som underviser, da jeg fast er bosat uden for Danmark.

venlig hilsen (og tak for invitationen) --Rmir2 (diskussion) 13. apr 2012, 18:20 (CEST)

Okay. Der er ikke noget at gøre, når du bor uden for landet. --Steen Th (diskussion) 14. apr 2012, 09:25 (CEST)

Bug: bot:ændre tag u til tag span[rediger kildetekst]

FYI. D. 3. jun 2012, 21:32‎ fortog Steenthbot flere ændring i artiklen Ayatollah som generelt var fint - dog resulterede bottens ændring af tag /u/ til tag /span/ i at selve citatet ikke blev vist. I dette henseende har jeg ændret det tilbage til tag /u/. Alt godt --Xhmee 5. jun 2012, 10:54 (CEST)

En dårlig ide - den kommer igen på listen fejl 33 og så starter det forfra. Den er bedre at bruge tag span. Og grunden til ændringen er at tag u på et tidspunkt forsvinder fra html. --Steen Th (diskussion) 5. jun 2012, 15:30 (CEST)
Det respekter jeg, men eftersom tag /span/ resultere i at citatet slet ikke vises, er dit alternativ ikke særlig relevant. Alt andet lige ser det ud som om at det måske er skabelonen for citatet der skal opdateres til også kunne håndtere /span/, hvis det ikke er en bug i din bot. Afsluttende skal tilføjes at tag /u/ er kvalificeret Deprecated og ikke Obsolete (se fx HTML /u/ Tag). Hilsen, --Xhmee 5. jun 2012, 17:03 (CEST)
"span" tagget indeholdte et "=", som skal indsættet med "{{=}}" fordi citat skabelonen bruger unavngivne parametre. Jeg har rettet det i Ayatollah.--NivlekDaDisk. 5. jun 2012, 21:28 (CEST)
Meget fint, så fik vi alle det ønsket resultat, værdsætter jeres hjælp, tak. Alt godt, --Xhmee 5. jun 2012, 23:09 (CEST)

Skabelon:Infoboks bydel[rediger kildetekst]

Hej Steenth. :-) Måske har du fulgt vores diskussion her: Brug af Infoboks by. Vi er nået til den konklusion at vi hver især udarbejder en infoboks på forskellige geografiske områder, og her kommer du ind i billedet. På min sandkasse Bruger:Hubertus/Sandkasse har jeg udviklet en Infoboks bydel, men jeg behøver hjælp til at få indarbejdet koordinater til kortet med en rød prik-markering af den pågældende bydel (samt koordinatsangivelse oppe i bydelsartiklernes højre hjørne) efter samme princip som på skabelon:Infoboks by. Du har forstand på it og forstår kompliceret kodning. Kan du hjælpe med at få bygget det ind i denne kommende skabelon? Du får naturligvis tilladelse til at bruge min sandkasse til formålet. :-) Venlig hilsen --Hubertus (diskussion) 5. maj 2012, 00:37 (CEST)[svar]

Hej. Jeg ikke fulgt diskussion - min fokus på det sidste har ligget nogle steder. Jeg vil kigge på det næste uge. Men en hurtig løsning kunne være at genbruge en skabelon med kort og tilpasse den til bydele. Det er med at have tjek på forskelle. --Steen Th (diskussion) 5. maj 2012, 11:12 (CEST)[svar]
Tak for svaret. Jeg tror nu alligevel, jeg vil vente til du får tid i løbet af næste uge, idet sandkasse-bydelsinfoboksen vil være meget enkel og venlig at bruge hvis den kommer i anvendelse, plus at den layoutmæssig adskiller sig klart by-infoboksen. Ser frem til at du kan færdiggøre den komplicerede koordinatkodning den kommende tid. :-) mvh. --Hubertus (diskussion) 5. maj 2012, 12:24 (CEST)[svar]
Hvordan går det med koordinaterne. Noget nyt? :-) --Hubertus (diskussion) 17. jun 2012, 13:05 (CEST)

Hvborfor fjerner du categorien Bornholm fra bl.a. Erichsensgaard? --Med venlig hilsen, RodeJong 8. jul 2012, 21:23 (CEST)

Fordi Kategori:Fredede bygninger, konstruktioner og anlæg i Bornholms Regionskommune også findes. Kategori:Bornholm er et overkategori. Nu hvor jeg kigger på den - så skulle den også have Kategori:Rønne - lidt mere præsis. --Steen Th (diskussion) 8. jul 2012, 21:27 (CEST)
ah ok. forstået. Tak for forklaringen.--Med venlig hilsen, RodeJong 9. jul 2012, 10:37 (CEST)

Hej Steen. Jeg ville gerne indsætte dit billede 'Ic4 kh 2008 07 08.JPG' på forsiden under 'Aktuelle begivenheder', men selv om jeg tilsyneladende udfylder syntaksboksen korrekt, skriver den, at det er et ugyldigt billede eller et billede, der ikke kan findes. Er du ferm til at indsætte billeder i skabeloner? Bruger:Morten Haagensen 14. juli 2012, 02:24 (CEST)

Hej Morten. Beklager det sene svar - jeg har holdt computerfri i knap par uge. Jeg kan ikke se hvad problemet er i {{Forside Aktuelt}} - du brugte vel {{imagemap}} til at vise billedet. --Steen Th (diskussion) 24. jul 2012, 12:21 (CEST)

Wikidata weekly summary #20[rediger kildetekst]

Here's your quick overview of what has been happening around Wikidata over the last week.
  • Development
    • Pywikidata, developed by Joan Creus, was released \o/
    • Updated demo system
    • The repository part of the demo system had — believe it or not — too many entries from user and bot activity, apparently making it difficult to find a page to create. We truncated and filled it with about 100 chemical elements again
    • Started to implement new layout: this includes restructuring DOM and introducing an action column
    • Started refactoring of selenium tests layout
    • Finished most of the core of the phase 2 data model implementation
    • Created abstract storage interface for the repository
    • Started generalizing the secondary storage to work for all types of entities
    • Picked up work on the ContentHandler again, addressing concerns voiced by WMF staff and tying up loose ends
    • Started work on edit collision detection, will be changed as we observed unexpected side effects
    • The new API module for linking titles is live
    • Launched a demo client site in Hebrew
    • Various internationalization improvements and fixes
    • Revising the Special:ItemByTitle page on the repository
    • Special:ItemByLabel will become Special:ItemDisambiguation
  • Discussions/Press
  • Events
    • Campus Party
    • upcoming: FrOSCon
    • upcoming: WikiCon
    • announced next office hours (5th and 6th of Sept.)
    • still looking for support for our SxSW panel
  • Open Tasks for You
    • for possible coding tasks check this
    • check the needs-input box here and see where you can give feedback
Read the full report · Unsubscribe · Global message delivery 24. aug 2012, 23:25 (CEST)

Wikidata weekly summary #21[rediger kildetekst]

Here's your quick overview of what has been happening around Wikidata over the last week.
  • Development
    • Worked on version 2 of generic site handling in MediaWiki incorporating feedback from wikitech and mediawiki.org, as well as updating the WIkibase code to match
    • Rewrote SQLStore to accommodate phase 2 and phase 3 of Wikidata
    • Added maintenance script for rebuilding the store data
    • Implemented action column in user interface. All buttons for user-interaction are now aligned on the right side (for ltr-languages).
    • The language-code is now shown in a separate column in the site-links table
    • Started implementing sorting for site-link table columns
    • Lots of cleanup in JavaScript code
    • Edit conflict detection in a simple form is in place
    • Some minor changes to the API to support conflict detection, mostly “lastrevid” and “baserevid”
    • The configurable URL argument “usekeys” was removed. (Please check if your bots are still working.)
    • The special page “ItemByLabel” is about to be revitalized as a full “ItemDisambiguation” page
  • Discussions/Press
  • Events
    • Campus Party (video)
    • FrOSCon
    • right now: WikiCon
    • upcoming: State of the Map
    • upcoming: office hours on IRC
  • Other Noteworthy Stuff
    • Please vote for our SXSW panel. Voting ends today.
  • Open Tasks for You
    • for possible coding tasks check this
    • check the needs-input box here and see where you can give feedback
Read the full report · Unsubscribe · Global message delivery 31. aug 2012, 23:45 (CEST)

Wikidata weekly summary #22[rediger kildetekst]

Here's your quick overview of what has been happening around Wikidata over the last week.
  • Development
    • Anja Jentzsch joins the team
    • Worked on sorting for site-links table on item pages; enhanced some code in MediaWiki core for that
    • Fixed issue with aliases breaking grid layout of item pages
    • Worked on fixing issues for right-to-left languages in site-links user interface
    • Worked on new SpecialPage to create new items
    • Two new fancy Special pages appeared: ItemDisambiguation (lets you search for all items that have a given label or alias) and ItemByTitle (gives you the ID of the item that is connected to a given Wikipedia page)
    • Gave an introduction on Selenium testing to the team
    • Added Selenium tests for undelete & conflicts on undeletion
    • Added Selenium HowTo to meta wiki
    • Part of the team participated in the bug-triage on Wednesday
    • Final preparations to move site code into MediaWiki core
    • Preliminary work on data value implementations
    • Additional work on edit conflicts and permissions
    • Updates to the input json form to wbsetitem
    • Fixing some issues with failing site-links
    • More than 50 aliases in one language for an item should now work (previously more than 50 failed in an ugly way due to an API limit)
    • Updated demo repo and client
  • Discussions/Press
    • Wikidata and ISO standards
  • Events
    • WikiCon
    • office hours (de en)
    • ongoing: State of the Map
    • upcoming: Health 2.0 Berlin meetup
    • upcoming: Software Freedom Day Hamburg
  • Other Noteworthy Stuff
  • Open Tasks for You