Diskussion:De eneste to (album)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: De eneste to (album)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Slet - det er ren reklame. --Rmir2 9. okt 2010, 16:03 (CEST)

  • Behold - vi har da også andre albumartikler.
    - Sarrus (db) d. 9. okt 2010, 16:08 (CEST)
  • Behold - adskiller sig ikke fra andre artikler om albums. Virker ikke udpræget reklamerende. --Medic (Lindblad) 9. okt 2010, 16:20 (CEST)
  • Er du tabt bag en vogn, Rmir2? Så du vil også mene at mine adskillige andre artikler om danske album også er reklame?--z33k 9. okt 2010, 16:55 (CEST)
  • Behold - Bortset fra, at der ikke så ofte er citater med i albumartikler, så er det en ganske normal albumartikel, og den er i hvert fald notabel. --Arne (Amjaabc) 9. okt 2010, 17:53 (CEST)
  • Jeg har rejst de principielle spørgsmål på landsbybrønden. Om den konkrete artikel skal jeg blot præcisere, at det er betænkeligt dels, at der er tale om et konkret produkt der først IDAG kan købes, dels at den halve artikel består af anmeldelser (der som bekendt har til formål helst at få solgt et produkt), mens resten er en liste over "skæringer". Derfor fastholder jeg karakteristikken, at det har karakter af en reklame. Tidspunkt og indhold gør den problematisk. --Rmir2 11. okt 2010, 16:31 (CEST)
     Kommentar - Der er oprettet mange artikler, der handler om fremtidige udgivelser eller begivenheder. Når man er sikker på, at der nok skal blive noget at skrive om for et emne, så ser jeg ikke nogen grund til at holde sig tilbage på det punkt. Og når der er tale om to veletablerede musikere på den danske rockscene, der går sammen om at lave et album, så har der været en del forventninger (positive/negative) til det, og albummet har i hvert fald været omtalt på forhånd; dermed er notabiliteten sikker, også på forhånd. Jeg mener således ikke, at tidspunktet er problematisk. De mere generelle aspekter af indhold af albumartikler vil jeg lade køre på Landsbybrønden. --Arne (Amjaabc) 12. okt 2010, 13:33 (CEST)
Konklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 17. okt 2010, 14:43 (CEST)