Diskussion:FC Udfordringen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Spørgsmål omhandlende sletning[rediger kildetekst]

Jeg har oprettet arktiklen omkring FC udfordringen, og den indeholder kun fakta om fodboldklubben. Jeg er derfor lidt forvirret hvorfor jeg får "Denne side er foreslået hurtigt omskrevet eller i værste fald slettet", da jeg ikke kan se at "neutralt synspunkt" ikke skulle være overholdt hele artiklen igennem?

/Rune toldam(Skrev Runetoldam (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du har fået svar på Brugerdiskussion:Brandsen#FC_udfordringen Knud Winckelmann 11. maj 2010, 10:00 (CEST)[svar]


Gendannelsesforslag: FC Udfordringen

Se evt. på Wikipedia:Gendannelsesforslag

Artiklen om FC Udfordringen er blevet slettet et par gange af Bruger:Brandsen med begrundelsen "manglende notabilitet". Jeg mener imidlertid, at sagen ikke er så indlysende, idet vi har adskillige andre klubber med førsteholdet i serie 3 (eks. Bagterp Idrætsforening, Holmegaard Glasværks Boldklub) samt klubber uden angivelse heraf, foruden at denne klub har en lidt usædvanlig (kristen) baggrund. Jeg vil derfor gerne foreslå den gendannet - eller i hvert fald tage en diskussion først.

  • Gendan --Arne (Amjaabc) 11. maj 2010, 10:52 (CEST)[svar]
  • Gendan forudsat at det tydeligt vil fremgå af artiklen, at det har encyklopædisk relevans (f.eks. en eller to sætninger om den kristne baggrund, som vist er nok til at gøre klubben noget særligt). Nillerdk 11. maj 2010, 11:13 (CEST)[svar]
  • Neutral - Vi har et udmærket værktøj til vurdering af notabilitet for de mindre fodboldklubber hér. Ifølge denne målestok er FC Udfordringen vel lige på vippen. Deres deltagelse i serie 3 kan måske lige få dem over vippen, men ret beset er det vist det eneste af kriterierne som de opfylder, og det ville være rart, hvis klubberne opfyldte mindst et par stykker. Den kristne vinkel gør dem lidt specielle, men hvis det ikke er noget de er specielt kendte for, bør det element ikke veje tungt. --Pugilist 11. maj 2010, 11:20 (CEST)[svar]
Konklusion:
Hermed gedannet
- Sarrus (db) d. 26. jun 2010, 16:43 (CEST)