Diskussion:Hejmdal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Hejmdal er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen Hejmdal har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 20, 2017.

Huskeliste for Hejmdal: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvordan fremgår det af navnene på Heimdals mødre at de skulle være bølger?

KG 11 sept. 2006 21:58 ( CEST )

Under Ægir er der nævnt nogle andre navne på Ægirs døtre ( Heimdal's mødre ), det må da være de mente, da det er de navne der er forskellige ord for bølge-

KG 18 Sept. 2006 16:06 ( CEST )

Heimdal eller Hejmdal[rediger kildetekst]

En norsk(?) anonym bruger har ændret rækkefølgen på Heimdal/Hejmdal og begrundet det med, at Heimdal er mere "vanligt". Det vil jeg tillade mig at tvivle på, så jeg har ændret tilbage. Min - ganske vist ikke skudsikre - argumentation går på Google-søgning på hver af de to former sammen med "nordisk mytologi" og begrænset til websteder fra Danmark. Det gav en lille overvægt til Hejmdal.

Jeg er dog klar på at bøje mig, hvis der kommer mere autoritative kilder på banen. --Arne (Amjaabc) 24. apr 2008, 12:41 (CEST)