Diskussion:Justin Bieber

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Justin Bieber

Artikel-regler
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Semibeskyttet[rediger kildetekst]

Jeg har semibeskyttet artiklen i et par uger, da den har været udsat for adskillige hærværksangreb de seneste dage.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 6. mar 2010, 20:21 (CET)

Folk kan åbenbart ikke lade den være i fred, så får den tre måneder denne gang.
- Sarrus (db) d. 21. mar 2010, 21:40 (CET)
Og den har lige fået en måned nu. Knud Winckelmann 13. mar 2011, 14:45 (CET)
Det er ærgeligt, at den er låst. Sætningsstruktur, grammatik og kommatering er så mangelfuldt, at man alene på grund af artiklens lave kvalitet får lyst til at være med. Det kan man så desværre ikke. Øvbøv, næsen var lang.(Skrev 87.52.10.55 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg er ved at arbejde med et bedre udkast til artiklen, men kan ikke indsætte før det hele færdig pga. kildehenvisningerne. Hvis du vil være med til at forbedre den nuværende artikel, skal du bare oprette en bruger, også lave 10 redigeringer, over 4 dage, så kan du redigere artiklen. Mvh. Trade 19. nov 2011, 18:51 (CET)
Jeg har nu fjernet beskyttelsen, så må vi se hvor længe det holder. Mvh Knud Winckelmann 19. nov 2011, 21:53 (CET)
Ikke længe kan det konstateres. Det er åbenbart en artikel, der tiltrækker en masse pladder. - Desværre. Jeg har tilladt mig at genindsætte semi-skrivebeskyttelsen igen. Pugilist 20. nov 2011, 13:14 (CET)

Jeg bliver nødt til at kritisere en af delene af denne artikel. Jeg må kritisere delen af hår. Der står der, at teenage drenge kopirer Justin Biebers grydehår. Det vil jeg mene er forkert. Hvis de kopirer nogen, så er det "The Beatles", som var meget kendt for samme frisure. Mange af dem, der har frisuren, havde den også inden han kom frem.

Justin Bieber opdatering[rediger kildetekst]

Jeg synes at der trænger til at blive opdateret på Justin Bieber. Et nyt billede ville gøre godt, da han har ændret sig meget på sit udseende. Han har lavet et nyt album, og har fået flere priser. Han har blandt andet også lavet sin nye dokumentarfilm 'Believe' Jeg håber at i vil gøre noget ved det. Tak :)

Slet kategorisering som kristen[rediger kildetekst]

Jeg foreslår at kategorien Kristne fra Canada fjernes fra artiklen. Overkategorien Kategori:Kristne personer siger "I denne kategori placeres personer som er kendte på grund af deres tilknytning til kristendom.", og Bieber er ikke kendt pga. hans religiøsitet. 94.191.187.155 4. jul 2014, 12:52 (CEST)