Diskussion:Karrusel (Festival)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Karrusel (Festival)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Karrusel (Festival) er en dansk musikfestival startet i 2014 i Odense i stil med Distortion. Den er oprettet af Bruger:TobiasAndersen24 og Bruger:KnudW hr sat et fortjent "Reklame" på, mens Bruger:DenBlaaElg har sat notabilitet på. Der er omtale på soundvenue og gaffa. Den er afholdt 2014-2017 i Odense og herefter flyttet til KBH. Der er en hjemmeside. Artiklen indeholder kun information fra 2014. Toxophilus (diskussion) 1. jun 2020, 21:19 (CEST)

  • Slet - Jeg fandt hurtigt en del omtale, og der kan sikkert findes mere, men artiklen skal barberes væk for reklame før den kan beholdes. Jeg mener at det erebdre at starte forfra i den nuværende stand. Jeg ser den gerne beholdt, hvis den bliver forbedret og opdateret. Toxophilus (diskussion) 1. jun 2020, 21:19 (CEST)
  • Slet - Ser for mig ud som om der er nogle år den ikke har været afholdt og så er den "genopstået" i København i 2019. Så 3 år i Odense og så nu i Kbh.--Honymand (diskussion) 2. jul 2020, 10:02 (CEST)
Konklusion:
Forslaget imødekommes
Begrundelse:
Der er enighed om, at artiklen er af reklamerende karakter og ikke encyklopædisk. Der er imidlertid ikke enighed om, at emnnet ikke opfylder kriterierne for notabilitet, hvorfor en ny artikel om samme emne ikke kan slettes med manglende notabilitet som begrundelse med henvisning til denne diskussion.
--Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 9. jul 2020, 14:27 (CEST)