Diskussion:Klasselotteriet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spil og Lege Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spil og Lege, et forsøg på at koordinere oprettelsen af spil- og legerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Aldrig udtrukne numre[rediger kildetekst]

Det kunne være interesant at få at vide, hvor mange (også hvilke) numre, som aldrig har været udtrukket i Klasselotteriets 260 års historie - kan nogen supplere? (Skrev 190.113.139.214 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er jo oplysninger, som er offentligt tilgængelige, idet alle de udtrukne numre jo har stået i en lang række aviser. Det er jo nok den besværlige metode. Mindre besvær må det være at spørge Klasselotteriet selv. De har næppe nogen grund til ikke at dele oplysningerne, hvis de har dem liggende på en nogenlunde fornuftig måde. --Palnatoke (diskussion) 23. feb 2013, 07:55 (CET)

Manglende kilder[rediger kildetekst]

Med den seneste større udvidelse af artiklen er det tydeligt, at der mangler kilder. Især det - interessante - afsnit under overskriften "Indflydelse" savner i den grad kilder. Som det er nu, står informationen deri som udokumenterede anekdoter, som kan friste til en hurtig sletning. Men resten af artiklen har også brug for kilder, fx til omsætningstallene osv. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. sep 2017, 10:36 (CEST)