Diskussion:Medicon Valley Alliance

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Medicon Valley Alliance

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Medicon Valley Alliance er en dansk-svensk klyngeorganisation. Bruger:David Munis Zepernick har oprettet den, og han arbejder som chef i deres PR. Teksten bærer præg af at være i interessekonflikt. Den har ingen kilder og mangler wikificering. Der skulle være over 300 medlemmer. Der findes også en engelsk artikel om samme emne, men siderne er ikke linket korrekt i wikidata. Så vidt jeg kan se på denne brugerside har den før været slettet, da diskussionen er fra 2008, og den nuværende artikel er fra 2020, men jeg kan ikke finde en sletningsdiskussion. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 14:26 (CEST)

  • Slet - åbenlys reklame og selvpromovering, og derfor mener jeg, at den skal slettes. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 14:26 (CEST)
  •  Kommentar - Organisationen er efter min opfattelse helt klart notabel. Artiklen trænger til noget wikificering, og en opstramning, men så slem synes jeg nu ikke den er. De har i øvrigt bedraget med en masse fremragende billeder. --Pugilist (diskussion) 6. jul 2020, 18:16 (CEST)
  •  Kommentar - Bizart at den både er forsynet med POV, tætpå og reklame... jeg har indsat en samleskabelon (men ladet notabilitet stå udenfor) --Honymand (diskussion) 16. jul 2020, 12:50 (CEST)
  • Behold - Jeg er enig med Bruger:Pugilist der måske mener "bIdraget" og ikke "bedraget". Notabel og "ikke så slem".--Honymand (diskussion) 16. jul 2020, 12:50 (CEST)
Haha - ja, bidraget :-) Pugilist (diskussion) 16. jul 2020, 12:51 (CEST)
  • Behold - Jeg har skrevet lidt om, indsat kilder etc. Jeg har ladet {{tætpå}} og {{POV}} stå. Hvis andre mener, at problemerne er afhjulpet, kan disse skabeloner fjernes. Så er det kun notabiliten, der skal drøftes. Vedrørende notabilitet, så er det et af flagskibene i øresundsintegration med deltagelse fra offentlige myndigheder og støtte danske og svenske virksomheder. --Pugilist (diskussion) 16. jul 2020, 15:15 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke flertal for at slette artiklen. Der er desuden blevet ryddet op og sket en tilpasning af sproget. Jeg fjerner skabelonerne. --|EPO| COM: 23. jul 2020, 11:15 (CEST)