Diskussion:Søren Hedegaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Søren Hedegaard

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Slet - En meterolog kan vist ikke være notabel i sig selv. --Rmir2 19. dec 2010, 14:58 (CET)
  •  Kommentar - Du har ret, jf. Wikipedia:Sletningsforslag/Anders Bartholdy, men her er ikke tale om en nyoprettet artikel, men muligvis en slags hærværk - se [1]. Tidligere var der tale om en makeupartist med samme navn. Det er vist nok rigtigt, at der også er en meteorolog (og ikke en metrolig!) med samme navn, men det berettiger i hvert fald ikke til en omskrivning af den eksisterende. --Arne (Amjaabc) 19. dec 2010, 15:17 (CET)
  • Behold - Grundlaget for sletningen er ikke helt klart. Artiklen var udsat for hærværk ved indsættelsen af oplysning om, at manden var "metrolig" og meget andet sludder. En hurtig Google-søgning giver en hel del hits. Han er lidt af et navn inden for den branche, hvilket blandt andet illustreres af, at han modtog æresprisen ved dette års Danish Beauty Award. --Pugilist 21. dec 2010, 00:26 (CET)
  • Behold - af ovenstående årsager. --Medic (Lindblad) 21. dec 2010, 02:46 (CET)
  • Behold --Pusleogpixi 21. dec 2010, 02:50 (CET)
  •  Kommentar - jeg skal indledningsvis kvittere for --Arne (Amjaabc)s oplysning ang. hærværk, som jeg ikke var opmærksom på. Jeg skal desuden kvittere for --Pugilists oplysninger om kosmetikprisen - den det kan man ikke se i artiklen i dag! Personlig finder jeg at det er lidt tyndt selv med en kongelig frisør, men jeg kan forstå, at vi her tale om en person, der er kendt fra den "kulørte" presse. Jeg vil dog henstille, at de, der vil bevare artiklen, så i det mindste også gør noget for at gøre den mere læseværdig. venlig hilsen--Rmir2 21. dec 2010, 09:41 (CET)
 Kommentar - Jeg har skrevet lidt mere ind i artiklen. Jeg er enig i, at vi nok er i den nedre del af notabiliteten, men med den relativ store medieomtale, priser m.v., mener jeg klart, at han kommer over grænsen; også selv om det er i den lidt mere kulørte del af pressen. Pugilist 21. dec 2010, 10:09 (CET)
 Kommentar - det haster vist ikke. Med frygt for at køre ud af en tangent, så er en pressechef vel ikke notabel? --Henrik (heb) 23. dec 2010, 09:53 (CET)
Konklusion:
Artiklen beholdes
- Sarrus (db) d. 26. dec 2010, 22:46 (CET)

CODA: Artiklen var den 17. juli 2016 blandt de tyve mest viste på dansk wikipedia. Det går nogle gange lidt hurtigt med at foreslå artikler slettet. --Pugilist (diskussion) 18. jul 2016, 18:24 (CEST)