Ibi Støving

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Ibi Katrine Støving (født 2. februar 1975 i Aarhus) er en dansk model, skuespiller, tv-vært og sangerinde.

Ibi Støving har tidligere været balletdanserDet Jyske Balletakademi i Aarhus. Efter studentereksamen fra Randers Statsskole i 1995[1] uddannede hun sig til skuespiller på Stella Adler Academy of Acting i Hollywood. Hun har desuden været fotomodel, rejseskribent for Jyllands-Posten, designerassistent i Los Angeles og forfatter til bøger om madlavning efter blodtype. Hun var med i den kortlivede pigegruppe Milc, der i 2002 udgav singlen "Feel So Good". De senere år har hun hovedsageligt koncentreret sig om at skrive sange og producere musik. I 2005-2007 var hun vært på 3 sæsoner af Paradise HotelTV3. I den forbindelse sang hun titelmelodien "My Paradise" til tredje sæson i 2007. Hun har bl.a. medvirket i filmen Portland af Niels Arden Oplev og den canadiske film Aurum af James Barclay. Ibi var vært på Aquadorable 2009 – Natural Beauty Contest. Ibi var også vært på Boligprogrammet Velkommen Hjem sæson 1 og 2 og Brystgalla 2009, 2010 og 2011, "Ånderne Vender Tilbage" sæson 1 og 2, samt "4 Bryllupper" – også på Tv3.

I 2011 tog hun springet fra TV3 til TV2, hvor hun først lavet Weekend Weekend og siden hen GO' Morgen Danmark og programmet "Hvem Bor Hvor". I 2012 var hun chefredaktør på Miinto.dk og modtog i 2013 en iværksætterpris for Bedste Marketingskampagne på nettet. Ibi modtog også prisen som Bedste Kvindelige TV Vært i 2013.

Privat[redigér | redigér wikikode]

Privat har hun tidligere været forlovet med René Dif, som i september 2003 blev dømt for vold mod hende.[2] Senere dannede hun par med sangeren Alex Ambrose.[3][4] Hun har sammen med fodboldspilleren Tobias Grahn sønnen Anakin fra 2008.[5] Parret gik fra hinanden i august 2009.[6] Og nu (2013) danner hun par med Simon Makienok, der til daglig spiller fodbold i Brøndby IF.[7]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Vista-kdmconfig.png Artiklen om personen Ibi Støving kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.