Milan Silva

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Milan Silva
Personlig information
Navn Milan Silva
Land Danmark
Født 1977
Danmark
Vægtklasse Weltervægt
Teknik Judo, Brasiliansk Jiu-jitsu
Team CSA

Milan Silva (født 1977 i Danmark) er en dansk MMA-udøver, der konkurrer i Weltervægt-klassen. Han har siden 2015 opbygget en amatørrekordliste med 8 sejre og 2 nederlag.

Silva debuterer som professionel mod svenske Matthias Freyschuss til Danish MMA Night den 9. juni 2018 i Brøndbyhallen i København.

MMA-karriere[redigér | rediger kildetekst]

Tidlige karriere[redigér | rediger kildetekst]

Han startede i Hvidovre Judoklub, hvor han blev undervist af sin far i judo. Hurtigt efter skiftede han til Brøndby Judoklub. Som 18-årig skiftede han til Politiets Judoklub, hvor han i en del år kæmpede på Politiets Judoklubs hold i 1. division og var med til at vinde flere danske mesterskaber. I 2007 begyndte han at træne Brasiliansk Jiu-jitsu i CSA. Siden 2010 har han trænet mest MMA, samtidig med at han også har konkurreret i Brasiliansk Jiu-jitsu og submission wrestling. Fra 2015 og til 2018 var han aktiv som amatør MMA-kæmper hvor han kæmpede 10 kampe med 8 sejre og 2 nederlag.

Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Milan er bosiddende på Frederiksberg, hvor han bor med sin kone Stine og hans 3 børn. Alle 3 børn er aktive indenfor kampsport (primært Judo og Brasiliansk Jiu-jitsu). Ved siden af kampsportskarrieren arbejder Milan som intern revisor i en dansk finansiel virksomhed.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]