Portaldiskussion:Atletik/Aktuelt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Aktuelle stævner bør vel være det overskriften antyder Aktuelle og måske Fremtidige. Altså bør alle stævner, der har dato før den 21. april 2011 slettes i dag, ellers må overskriften rettes, men eftersom jeg aldrig har været inde på portalen før i går, har jeg ikke lyst til at foretage mig noget. Jeg synes bare, at Portal:Atletik/Aktuelt ser ud til at være oprettet med de bedste hensigter, men derefter har fået lov til at "sejle sin egen sø". mvh Per (PerV) 21. apr 2011, 11:24 (CEST)

Sletningsforslag: Portal:Atletik/Aktuelt

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Portal:Atletik/Aktuelt har i praksis ligget død i næsten fire år, ligesom selve portalsiden Portal:Atletik har ligget død siden 29. nov 2012. Det giver vist ingen mening at vi har en underside der hedder Portal:Atletik/Aktuelt, når der ingen er til at opdatere den. mvh Per (PerV) (diskussion) 13. apr 2015, 08:41 (CEST)

  • Slet - som forslagsstiller mvh Per (PerV) (diskussion) 13. apr 2015, 08:41 (CEST)
  •  Kommentar - Marker hele portalen som historisk. Når en portal, projekt eller lignende har været uden reel aktivitet i tre-fire år, er det ikke længere sandsynligt, at der kommer liv i den igen. Et problem jeg også godt kunne mistænke, at andre portaler har. --Dannebrog Spy (diskussion) 13. apr 2015, 13:20 (CEST)
  • Slet - Var i første omgang bare stemt for at markere historisk, som konklusionen på Wikipedia:Sletningsforslag/Portaler uden aktivitet, men hvor de andre Portaler havde noget relevant at bidrage med, så er Atletikportalen særdeles ufærdig. Portalen består blot af en håndfuld eksterne links til en Tv-guide og nogle tv-stationer. Da indholdet af portalen alene er "Hvad Wikipedia ikke er", er der ingen grund til at markere som historisk. Vi har ikke behov for en linksamling til nogle tv-stationer og intet andet. --Pugilist (diskussion) 6. maj 2015, 08:33 (CEST)[svar]
  • Slet - Jeg er enig i, at i dette tilfælde eksisterer den nuværende portal kun af navn. Reelt uden indhold. Rmir2 (diskussion) 6. maj 2015, 09:40 (CEST)[svar]
Konklusion:
(Næsten) enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 11. maj 2015, 00:35 (CEST)[svar]