Skabelondiskussion:Infoboks tidligere land

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne skabelons jongleren med kategorierne er på ingen måde gennemskuelig. Hvor er instruktionen? --Palnatoke 30. okt 2008, 13:01 (CET)

DEFAULTSORT i skabelon[rediger kildetekst]

Jeg faldt over en DEFAULTSORT, som sætter det for artikler, som bruger denne skabelon - har det noget godt formål? Ellers vil jeg gerne have den fjernet. --Steen Th 13. jul 2009, 23:10 (CEST)

Flertydig wikilink[rediger kildetekst]

Når skabelonen kaldes med "|status = koloni" laver skabelonen et link til koloni i punktet "Politisk struktur", dette er ikke korrekt, men skal være til koloni (magtområde), det er blot ikke helt trivielt at løse idet {{{status}}} dels kan være andet end "koloni", samt at {{{status}}} også bruges øverst i skabelonen til overskift ala "tysk koloni" (som i dette tilfælde ville linke til Tyske koloniale imperium... -- Christian75 20. mar 2010, 14:15 (CET)

Selv rettet det nu. -- Christian75 7. apr 2010, 22:24 (CEST)

Flytte informationen om foregående og efterfølgende lande[rediger kildetekst]

På den engelske og franske udgave, står foregående og efterfølgende lande nederst i skabelonen. Samtidig er landenavnene (henvisningerne) skrevet helt ud, så man ikke behøver at "hover" musen for at se det. Jeg synes det ser pænere ud på den måde.Henrik Sørensen (diskussion) 13. dec 2013, 07:15 (CET)

Udfasning?[rediger kildetekst]

@Metalindustrien: Hvorfor skal denne infoboks udfases. Infoboksen lister de tidligere lande, og de efterfølgende lande enten øverst eller nederst i infoboksen. Det kan Skabelon:Infoboks land2 ikke. Se evt. Det Tyske Kejserrige mvh Per (PerV) (diskussion) 2. aug 2016, 20:59 (CEST)

@PerV:. Ah, pokkers, det var jeg ikke klar over. Jeg troede land2 var klædt på til at håndtere det. Det mener jeg umiddelbart vi burde sigte efter i hvert fald. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 2. aug 2016, 21:53 (CEST)
@Metalindustrien: Fint for mig, uden tvivl vil det være lettere for folk at orientere sig uden alt for mange forskellige infobokse. Men jeg synes stadig listen på Det Tyske Kejserrige er interessant. De lister findes på adskillige artikler. mvh Per (PerV) (diskussion) 2. aug 2016, 23:33 (CEST)
@PerV:, jeg er helt enig. Det jeg mente var at jeg troede den pågældende funktionalitet allerede lå i Infoboks land2. Jeg er, som bekendt, i gang med en omkodning af Infoboks land2 (der dog pt. er skrinlagt), og når jeg genoptager den vil jeg forsøge at se om jeg ikke i samme omgang kan indarbejde {{Infoboks tidligere land}}. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 3. aug 2016, 01:06 (CEST) mvh Per (PerV) (diskussion) 3. aug 2016, 02:24 (CEST)

"Tidligere land"[rediger kildetekst]

Der findes ikke "tidligere lande". Der findes tidligere stater. Hvis ikke skabelonen udfases bør den have et fornuftigt navn. --Madglad (diskussion) 11. aug 2016, 10:14 (CEST)

Jeg mener stadig at skabelonen bør udfases/indarbejdes i {{Infoboks land2}} (der igen bør indarbejdes i {{Infoboks land}}). Et land er et land uanset tidsregning, og en skabelon burde kunne håndtere det. Alternativt kunne man kalde den {Infoboks stat}, det er jeg personligt ligeglad med --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 11. aug 2016, 11:44 (CEST)
Enig med både Bruger:Madglad og Bruger:Metalindustrien. Selvfølgelig skal den hedde ... stat, og selvfølgelig er det en fordel at samarbejde denne skabelon med {{Infoboks land}} til en ny {{Infoboks stat}}. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. aug 2016, 14:39 (CEST)
@Metalindustrien: Btw: Jeg elsker skabeloner som Infoboks by. Den kan man "voldtage" som man vil. Se evt. Flandern og Donetsk oblast. Havde jeg ikke haft adgang til voldtægten på den skabelon, havde jeg været nødt til at forstyrre andre med oprettelsen af ex-antal infobokse. Nu kan jeg klare det selv. Muligheden for at definere parametrene giver næsten ubegrænsede muligheder. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. aug 2016, 16:26 (CEST)

Oprydning trænges[rediger kildetekst]

Denne skabelon - og ikke mindst dens dokumentation - er fyldt med rod, halvfærdige oversættelser, uigennemsigtige parametre og i det hele taget forvirring omkring hvilke parametre der stadig bør tages i anvendelse og hvilke der er udfaset. Jeg har ikke selv overblik, men hvis nogen har mod på det kunne den trænge til en oprydning. Jeg så at Bruger:Gorbi fixede {{Infoboks land2}} i dag, så... måske? :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 30. dec 2016, 21:53 (CET)

(Ursäkta svenskan.)
Delen som skall visa befolkningstäthet gav stora röda felmeddelanden i flera artiklar, bland annat ugens artikel Osmanniske Rige, så jag dolde den tills vidare. För att plocka fram den igen är det bara att återställa den här redigeringen. /Julle (diskussion) 20. jan 2017, 17:09 (CET)