Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Mellemliggende redigeringer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ved ikke om dette er alvorligt nok, men måske burde disse 3 redigeringer skjules da de er rimeligt grove og/eller ærekrænkende. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 22. okt 2016, 13:44 (CEST)

Hmm, hvis Wikipedia skal forblive en åben encyklopædi, skal vi være varsomme med at bruge revionssletning og kun bruge det, når det er absolut nødvendigt. Hjælp:Versionssletning nævner faktisk kun personlige oplysninger og ophavsretsligt beskyttet materiale, men chikane bliver også skjult. Jeg hælder til, at disse ændringer ikke skal skjules, men modsætter mig ikke, hvis en anden gør det alligevel.
- Sarrus (db) d. 22. okt 2016, 14:26 (CEST)
Jep, det er op til jer at tage beslutningen. Jeg ville bare gøre opmærksom på det. Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 22. okt 2016, 14:33 (CEST)
Det er grimt, men så langt ude at ingen kan opfatte det personligt, og er fjernet igen fra teksten. Det er gennemskueligt for alle, og siger mere om personen der har indsat redigeringen, end om den portrætterede. Den slags redigeringer er desværre ikke ualmindelige, men jeg mener ikke vi plejer at gøre mere end at rulle dem tilbage (?), og det mener jeg er ok. Nico (diskussion) 22. okt 2016, 14:37 (CEST)
👍🏼 Mvh. InsaneHacker 🖖 (✉️) 22. okt 2016, 14:55 (CEST)
Det bør ikke på overordnet plan alene være op til administratorerne at afgøre, hvad der skal skjules, omend det jo er dem, der i sidste ende står for den endelige og afgørende vurdering vedrørende en konkret redigering. Jeg har startet en diskussion på Wikipedia:Landsbybrønden/Hvornår skal revisionssletning bruges? om emnet.
- Sarrus (db) d. 22. okt 2016, 15:01 (CEST)
Jeg mener at det er bedre at slette sådan noget. Hvis de var en side om mig, vil jeg blive forarvet hvis det blev stående. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 8. nov 2016, 14:10 (CET)