Wikipedia:Landsbybrønden/Igen, igen om patruljering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Igen, igen om patruljering[rediger kildetekst]

Pt er der et meget stort efterslæb på patruljering. Derfor en opfordring til at tage patruljering med i din daglige rutine. Brug evt. dette link som udgangspunkt : https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciel:Seneste_%C3%A6ndringer&days=30&from=&hidepatrolled=1&limit=1500 .

Med venlig hilsen og god arbejdslyst

Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jul 2017, 19:23 (CEST)

En del af forklaringen er, at Bruger:Doofenschmirtz og Bruger:Sigvaldason ikke er markerede som autopatruljerede. Disse to genererer mange upatruljerede artikler, selvom jeg gør alt for at følge med. Jeg har på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance bedt om, at Sigvaldason bliver autopatruljeret, men ingen har hidtil reageret. Rmir2 (diskussion) 6. jul 2017, 09:51 (CEST)
Der vil altid være personer, der af den ene eller anden grund ikke er patruljeret. Jeg synes at det er forkert at hænge dem ud her, med navns nævnelse. Jeg forslår at du efterredigerer dit indlæg og omdøber dem til X og Y.
Problemet er ikke skabt af nævnte brugere, men at der patruljeres for lidt. Dette skyldes formodentligt en kombination af at patruljanter er holdt op på Wikipedia, eller at patruljanter er blevet mindre aktive. Jeg tror at strømmen af ikke-autopatruljerede indlæg er konstant over tid, men ser gerne en statistik. --Madglad (diskussion) 6. jul 2017, 12:55 (CEST)
@Madglad: Jeg læser ikke Rmir2s indlæg som en kritik af de nævnte brugere. --Cgt (diskussion) 6. jul 2017, 20:18 (CEST)
Nemlig, det er en beklagelse over, at mit forslag om at autopatruljere Bruger:Sigvaldason endnu ikke er blevet kommenteret. Det er en slidsom bidragyder, der virker meget seriøs og har været med længe. Rmir2 (diskussion) 6. jul 2017, 20:25 (CEST)
Kunne jeg eventuelt spørge her, om jeg kunne blive autopatruljant nu, eller er jeg for ny eller useriøs? Mvh   Doofenschmirtz   (Diskussion) 6. jul 2017, 20:27 (CEST).
Det er ikke en "rettighed", der gør nogen forskel for dig, så derfor er der ingen steder, man kan anmode om den. Det er en "rettighed", man kan få, når en administrator vurderer, at det ikke er nødvendigt at patruljere en bruger manuelt.
- Sarrus (db) d. 6. jul 2017, 20:32 (CEST)
Tak for svaret. Det var nyttig hjælp. Desuden har jeg netop i dag rundet min redigering 1.000 her på Dawiki. --  Doofenschmirtz   (Diskussion) 6. jul 2017, 20:34 (CEST)
Læs heller ikke Rmir2 indlæg som kritik, men derimod som at de to nævnte bruger er arbejdsomme, altså at de gør et stor stykke arbejde ---Zoizit (diskussion) 6. jul 2017, 20:39 (CEST)
@Doofenschmirtz: - du er den næste på min liste, men du har ikke været længe nok til at jeg kan foreslå dig. Vent stille og roligt, så kommer det. Rmir2 (diskussion) 6. jul 2017, 20:49 (CEST)
Ja, Cgt og Rmir2, jeg læser også teksten som at "bruger Y burde være autopatruljeret". Men dette er ikke det rette sted at nævne det, det bør nævnes på AoA. Der er absolut ingen grund til at nævne hvilke brugere, der ikke er autopatruljerede, det har (næsten) ingen brug for at vide. Den her diskussion handler om hvorfor der patruljeres for lidt og det har hverken X eller Y nogen skyld i. --Madglad (diskussion) 6. jul 2017, 23:06 (CEST)

<sommerspøg> Man kunne konvertere noget af al den (til dels nytteløse) energi der bliver brugt på diskussioner, til noget konstruktivt, ved at hvert diskussionindlæg skal modregnes af x-antal patruljeringer :-) <sommerspøg /> - Nico (diskussion) 6. jul 2017, 23:18 (CEST)