Wikipedia:Landsbybrønden/Infobokse i redigeringsvinduet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Infobokse i redigeringsvinduet[rediger kildetekst]

Når man redigerer i en artikel med en veludviklet infoboks, er det irriterende at man skal scrolle for at komme frem til den egentlige artikeltekst. I Løgumkloster Kirke fylder infoboksen 11 linjer, i Knoldselleri er vi oppe på 18, men i Gräfenberg er det 25 linjer og i USA hele 52 linjer. Problemet er sådan set ikke at infoboksene fylder så meget - der er jo indhold i dem - men at det er i toppen. Kan vi rykke boksene ned i bunden af artiklen og justere placeringen med CSS? --Palnatoke 20. jan 2009, 22:38 (CET)

Uden at ville kunne afslå det helt, vil jeg sige nej. Bruger man position:relative (for at få den op), kommer der en tom plads for neden og ved position:absolute ligger den bare over teksten. Hva med at man i stedet lagde infoboksen ind i hhv. Løgumkloster Kirke/infoboks, Knoldselleri/infoboks osv.? :) Så fylder den kun en linje i hovedartiklen ;) --Anigif 20. jan 2009, 22:53 (CET)
Det ville hjælpe en del, men der er vist nogle steder, hvor skabelonen henter overskrift fra artikelnavnet - de skal så laves om, hvis vi rykker infoboksen. --Palnatoke 20. jan 2009, 23:05 (CET)
Åh, ja.. Men der findes sikkert en variabel for "hovednavnet" (altså alt før "/"). Men så skal man bare lige være opmærksom på det! Skulle man forsøge sig med de undersider? :) --Anigif 20. jan 2009, 23:07 (CET)
{{PAGENAME}}(Verdi her: Landsbybrønden/Infobokse i redigeringsvinduet) gir navnet på siden hvor malen brukes, uansett om den er inkludert i et en mal som er inkludert i en annen osv. Sjekk feks Wikipedia:Landsbybrønden/Infobokse i redigeringsvinduet og Wikipedia:Landsbybrønden. ZorroIII 22. jan 2009, 21:32 (CET)
Eller.. Er Løgumkloster Kirke/infoboks en underside til Løgumkloster Kirke eller en ny artikel? Og hvis den er underside, tæller den så som en ekstra samlet set? --Anigif 20. jan 2009, 23:12 (CET)
Teknisk set er det vist en ny artikel, for hovednavnerummet har vist ikke undersider. Og det skal det nok heller ikke (AC/DC skal ikke være en underside til AC, fx). --Palnatoke 20. jan 2009, 23:23 (CET)
Det har du ret i. Hva så med noget ala Skabelon:infobokse/Løgumkloster Kirke? Eller er det forkert at gøre det sådan? --Anigif 20. jan 2009, 23:28 (CET)