Wikipedia:Landsbybrønden/Letvægtslandsbybrønden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Letvægtslandsbybrønden[rediger kildetekst]

Kunne vi ikke få et lidt mindre byrokratisk supplement til Landsbybrønden? Jeg tænker på noget à la Nybegynderforum, hvor man nemt kan stille sine spørgsmål, fx "Jeg vil gerne oprette wikiprojekt Indokina, hvordan gør jeg" og så få svaret "Ja, men det står jo lige her: ...".--Madglad (diskussion) 30. jul 2015, 18:51 (CEST)

Hvorfor ikke bruge netop Nybegynderforum til det? --Palnatoke (diskussion) 30. jul 2015, 19:18 (CEST)
Jeg har været på W. i over 4 år og har fx aldrig prøvet at oprette et wikiprojekt. Vil det ikke forvirre hvis den slags diskuteres i nybegynderforum?--Madglad (diskussion) 30. jul 2015, 19:33 (CEST)
Jeg tænker egentlig, at Palnatoke har ret; at man har været her længe og bidraget en masse betyder ikke nødvendigvis, at man ikke er nybegynder på visse områder, hvorfor nybegynderforum kan være vældigt relevant. --Medic (Lindblad) (diskussion) 30. jul 2015, 19:47 (CEST)
Man kunne evt. omdøbe nybegynderforummet, hvis navnet afholder folk fra at bruge det. Jeg mindes, at det før har været diskuteret. --Cgt (diskussion) 30. jul 2015, 20:53 (CEST)
Nybegynderforummet er jo ikke ligefrem overrendt, og Landsbybrønden er som regel også til at overskue, så jeg kan ikke rigtig se behovet for et til forum. Tværtimod kunne den slags bare skabe forvirring med hensyn til hvilke ting, der hører til hvor.
Hvad angår projekter, så er mange dem blevet oprettet, uden at nogen er blevet spurgt eller orienteret - jævnligt med den følge at opretteren er endt som eneste deltager. Der er for så vidt ikke noget, der forhindrer oprettelse af Wikipedia:WikiProjekt Indokina, og det grundlæggende indhold kan vel kopieres fra en af de andre geografiprojekter. Men skal det faktisk også føre til nye og forbedrede artikler om emnet, må man selv gøre en indsats. Forvent ikke at andre straks kommer rendende og begynder at arbejde, dertil er der alt for mange halv- og heldøde projekter. Men ser andre, at der er aktivitet, kan de godt blive inspirerede til at give en hånd med. --Dannebrog Spy (diskussion) 30. jul 2015, 23:50 (CEST)