Wikipedia:Landsbybrønden/Oprydning i antallet af skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oprydning i antallet af skabeloner[rediger kildetekst]

Diskussionen fra 2010[rediger kildetekst]

Foranlediget af diskussionen på Wikipedia:Anmodning om botassistance, afsnittet {{Forældreløs}}, vil jeg gerne rejse spørgsmålet om vi har nået et tidspunkt, om vi bør reducere antallet af skabeloner.

Min grundlæggende holdning er, at skabeloner skal gøre en forskel. Gør de ikke det, så er skabelonen ikke relevant og bør fjernes og evt. slettes.

Dvs. skabelonerne skal informere brugeren om noget, som har reel værdi. Fx at siden er foreslået slettet eller bør efterses af en med faglig ekspertise, hvorfor indholdet kan være misvisende.

Skabeloner kan også være relevante, hvis de opfordrer brugeren til at hjælpe, og det rent faktisk har en virkning (dvs. at nogen retter manglerne og fjerne skabelonerne).

Jeg har på et tidspunkt sat {{ukategoriseret}} på en række artikler uden kategorier eller med kun "vedligeholdelseskategorier" eller meget generelle kategorier som født og død. Der var nogen debat af om det var "pænt at klistre artiklerne til" med dette, men det har vist sig, at der faktisk arbejdes med at kategorisere artiklerne.

Jeg foreslog på et tidspunkt at man kunne overveje at sætte en skabelon på med "interwiki mangler" men det var det ikke umiddelbart tilslutning til, da der ikke var tiltro til, at det rent faktisk virkede, og skabelonen blev derfor aldrig indført. Samme skæbne ser ud til at overgå {{forældreløs}}, jf. diskussionen nævnt ovenfor.

Det er fint med mig at prøve nye ting af og teste om det har en virkning, men man bør huske at evaluere det og om nødvendigt slette skabelonerne igen, hvis de ikke har virkning.

Derudover mener jeg, at det vil være en god idé at foretage en gennemgang af de gældende skabeloner og vurdere kritisk, om de fortsat er relevante eller om de kan fusioneres med lignende skabeloner eller helt slettes.

Fx har vi mange forskellige {{stub}}-skabeloner men min vurdering er, at det ikke tilfører artiklerne nogen reel værdi at de er der. For det første fordi det bør være åbenbart for alle, at artiklerne kan forbedres (lige som alle vel reelt kan) og fordi jeg ikke tror på, at nogen systematisk leder efter stubbe for at forbedre dem. Derfor mener jeg, at vi kan slette stubbene.

Jeg vil derfor gerne høre andres mening. Er I enige i mine generelle betragtninger og har i forslag til konkrete fusioner eller sletninger af stubbe? --MGA73 14. jan 2010, 18:47 (CET)

Stubprojektet kan for min skyld gerne blive nedlagt. --Thomas 14. jan 2010, 18:57 (CET)
Jeg er af den helt klare overbevisning, at en kort artikel er bedre end slet ingen. Så med mindre vi er helt nede på, at der kun står en halv linje, synes jeg ikke vi skal slette stubbe. Jeg mener ligesom MGA73, at alle artikler jo kan forbedres, og at stub-skabelonen mest af alt er (dårlig) reklame for, at vi ikke lige har længere artikel om det pågældende emne. --Brandsen 14. jan 2010, 19:01 (CET)
Jeg tror MGA73 mente vi kunne slette stub-skabelonerne ikke artiklerne? --Thomas 14. jan 2010, 19:03 (CET)
Nå ja, det er jo en helt anden diskussion hvorvidt vi skal slette stub-artiklerne... My bad. --Brandsen 14. jan 2010, 19:05 (CET)
Jeg mener ikke, vi skal være kræsne med hensyn til at tage mod den hjælp, folk ønsker at yde. Så hvis nogen har tiden og lysten til at mærke artikler med "denne artikel er kortere end man med rimelighed kan forvente for dette emne", skal det være velkomment. --Palnatoke 14. jan 2010, 21:05 (CET)
Jeg bruger listen over botaniske stubbe som huskeliste, sådan at jeg kan gribe til én af dem, når andet ikke lige byder sig til. Derfor ville jeg være ked af at få slettet {botanikstub}--Sten Porse 14. jan 2010, 21:19 (CET)
Jamen så skal vi da beholde dem, dog kunne man som jeg har foreslået tidligere evt. gøre dem betydligt mindre synligt. --Thomas 14. jan 2010, 21:40 (CET)

Lige stubbene er jeg både for og imod, men i min optik er det lidt unødigt arbejde at tagge artikler med skabeloner, hvis man kan skaffe samme overblik med dumps eller har listen i forvejen (f. eks er der en oversigt over forældreløse sider på Speciel:Specialsider). Jeg tror at de fleste, der udfører 'backstage'-arbejdet med forældreløse, kategorier m.m. i forvejen er inde i systemet så de kan finde listerne alligevel. Den almindelige Wikipediabruger trigges nok ikke af en skabelon til f.eks. at kategorisere en artikel, de slår op på. --Jørgen 14. jan 2010, 21:46 (CET)

@ Alle: Jo meningen var kun at slette selve skabelonen - ikke artiklen.
@ Palnatoke: Alle er velkommen til at gøre noget ved problemerne. Men argumentet har jo været, at det ikke ser pænt ud, hvis man klistrer en masse skabeloner på.
@ Sten: Dejligt at du gør noget ved stubbene. Men du kan sagtens finde korte botanik-artikler på anden vis. Du kan fx bruge dette værktøj: http://toolserver.org/~magnus/catscan_rewrite.php?language=da&depth=5&categories=Botanik&ns[0]=1&ns[6]=1&smaller=2500&ext_image_data=1 (kopier linket og vælg Do it!). --MGA73 14. jan 2010, 21:47 (CET)
Enig med MGA om at stubskabelonerne skal ud. De har måske hjulpet nogle få gange, men generelt er det en fiasko. Ud med de skabeloner der ikke har nogen betydning for læseren, og aldrig hjalp. --Masz 14. jan 2010, 22:25 (CET)
Det var "godt nok" (som vi siger på mit modersmål) et fantastisk stykke værktøj, MGA73 har foræret mig. Så kan jeg sagtens undvære stubskabelonerne. Tak for hjælpen. Mvh.--Sten Porse 14. jan 2010, 22:38 (CET)
Ja hvis selv Sten kan undvære dem så... :) --Thomas 14. jan 2010, 23:03 (CET)
Ja der er rigtig mange muligheder med det værktøj. Er glad for, at du synes om det. Nogen andre skabeloner, der måske kan undværes? --MGA73 14. jan 2010, 23:08 (CET)
Når jeg ser "sagtens" og "http://toolserver.org/~magnus/catscan_rewrite.php?language=da&depth=5&categories=Botanik&ns[0]=1&ns[6]=1&smaller=2500&ext_image_data=1" i samme indlæg, er jeg overbevist om at det må være en eller anden form for humor... --Palnatoke 14. jan 2010, 23:15 (CET)
Jeg synes det ville være rigtig synd. Specielt for kategoren kemi, og sikker også andre, fordi kemi benyttes af så mange andre videnskaber. Fx bruges ovenstående værktøj (se @ Sten) på kemiske forbindelser vil den bl.a. liste hvad der i dag er lægemiddelstubs. Jeg vil forslå at man enten gør stubs'ne mere eller mindre usynlige på siden fx at de kun fremgår af kategorien, eller flytter dem til diskutionssiden. Men jeg ved godt at det er en tilbagevendende diskution om målet er kvantitet eller kvalitet, men hvis sidstnævnte ønskes, mener jeg det er vigigt at stubs'ne ikke bare glemmes, men er markeret. Christian75 14. jan 2010, 23:39 (CET)
@Palnatoke: Det er fint med humor. Hvis det er sjovt at se stubbe og skabeloner, så kan vi sagtens få en bot til at sætte "noget" på alle artiker. Det kunne da også være humor?
@Christian75: Mht. værktøjet, så kan man ved at bestemme hvor mange niveauer af underkategorier, der skal være i søgningen og man kan aktivt fravælge specifikke kategorier, hvis man ikke er interesseret i disse. Så man kan sagtens undgå at se artikler om lægemidler. --MGA73 14. jan 2010, 23:46 (CET)
@MGA73 Ja det er en mulighed hvis der ikke er så mange kategorier. Men tag fx The Coca Cola Company som er en stub, men fylder 7kb fordi den indeholder en lang liste over coca cola slogans. Jeg er helt sikker på at der findes mange ligende stubs som vil blive glemt. Målet burde snarere være at få nedbragt antallet af stubs på naturlig vis. Er der nogen der ved hvad forholdet er mellem artikler og stubs. I forholdet mellem "fremragende artikler" og antal artikler ligger dawiki ikke særlig pænt (1 pr. 7.625) hvis vi sammenligner os med fx nowiki (1 pr. 1432), svwiki (1 pr. 1345), nlwiki (1 pr. 224) og så videre. (Skrev Christian75 (diskussion • bidrag) 15. jan 2010, 00:21. Husk at signere dine indlæg.)
Man kan sagtens sætte grænsen op hvis man vil se længere artikler. Men jeg mener slet ikke at The Coca Cola Company skal have en stub påsat fordi den er så lang som den er - selv inden listen over slogans. --MGA73 15. jan 2010, 00:33 (CET)
Naturligvis kan man sætte grænsen op, men det ændrer jo ikke på at det ikke er antal bytes, der afgør om en artikel kommer rimeligt rundt om det emne, den skal behandle. Jeg savner desuden argumentation for at Catscan-værktøjet er brugbart for nybegyndere. --Palnatoke 15. jan 2010, 10:13 (CET)
Jeg er ikke den største fan af stub-skabelonerne og har ikke følt mig fristet til at forbedre en artikel alene på baggrund af dem (nogle helt andre faktorer har spillet ind for mit velkommende). Stubbene opfordrer meget overfladisk til udvidelse af en artikel og nævner ikke specifikt manglerne, så en læser/bidragsyder rent faktisk har en mere specifik kritik/mangelliste at forholde sig til (i stil med de:Vorlage:Lückenhaft). Ligeledes er det mit indtryk, at der er brugt for meget tid på at "danse udenom" problematikken ved oprette nye stub-skabeloner og gruppere artiklerne efter stub-typerne frem for at fokusere på det, der egentlig tæller i regnskabet.
Jeg krydser dog fingre for at de centrale sider (såsom Wikipedia:Stubprojekt, {{stub}} og {{standardstub}}) ikke slettes helt og aldeles, men får mulighed for at blive arkiveret med {{Historisk}}, så andre kan få en ide om hvilke wikiprojekter der tidligere har været fremme og hvilke der er blevet nedlagt. — Froztbyte 17. jan 2010, 12:44 (CET)
@Palnatoke Jeg savner omvendt argumentationen for, at artikler skal kvalitetsstemples som "for dårlige". Hvis det blev brugt aktivt til at forbedre artiklerne, så har jeg ikke problemer med det. Men der er en tendens til, at når der er et problem, så sætter man bare en skabelon på for så har man gjort noget. Hvis vi skal have stubbe på alle artikler, der kan forbedres, ja så er det vel så godt som alle, der ikke er gode eller fremragende.
Hvis vi beslutter at opretholde et projekt, som kun nogle få har glæde af, så kan andre jo med lige så stor ret hævde at de skam vil have glæde af en skabelon til dit eller dat og så sætte den på en masse artikler. Vi har fx for nyeligt sagt nej tak til et projekt om at indføre skabeloner med et smiley-system og henvisning til relevante artikler på andre wikier, som kunne bruges til inspiration til forbedring (Wikipedia:Landsbybrønden/arkiv34#Forslag om at kunne henvise til andre sprogudgaver).
Jeg har flere gange hørt argumentet, at der er for mange "ligegyldige" skabeloner og at det skæmmer artiklerne. Det er derfor jeg gerne vil høre hvad holdningen er. Bør vi begrænse antallet eller er alle skabeloner der måske kan være til hjælp for nogen velkomne? --MGA73 17. jan 2010, 13:45 (CET)
Min holdning (uden i øvrigt at ville indgå aktivt i en længere debat) er at vi har alt for mange ligegyldige skabeloner - inklusiv stubbe. Jeg brød mig ikke om stubprojektet da jeg først så det, og det gør jeg stadig ikke. Underinddelingen af stubbe til emnespecifikke kategorier var den eneste nytteværdi jeg så i det, og den er nu ligegyldig efter jeg fandt ovenstående (geniale!) toolserver-værktøj. Min holdning: Skrot emnestubbene og skrot alle skabeloner som blot informerer om ting man i forvejen kan finde via specialsider (såsom {{forældreløs}}). Ellers fortsætter vi glidebanen, sandsynligvis til vi får en "Denne artikel har for mange skabeloner"-skabelon. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. feb 2010, 21:23 (CET)

Det ser ud til, at det eneste konkrete forslag er stubbene. Jeg har derfor oprettet et egentligt sletteforslag Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Stub. --MGA73 15. feb 2010, 15:25 (CET)

Nu har jeg ikke lige været forbi brønden et stykke tid, så det er ikke for at sparke til en død hest. Men som ny bruger med trang til at finde en måde at bidrage, begyndte jeg oprindeligt med at kigge efter stubbene, kun for at finde frem til at de ting som jeg nu har lyst til at skrive om, eller ved noget om, ikke altid var til at finde ud fra stubsystemet. Om det så er fordi jeg ikke ved nok om Wikipedia til at kunne finde artikler indenfor mine interesseområder den vej, ved jeg ikke, men personligt synes jeg ikke at stubberne på nogen måde hjælper mig med i nogen retning. Når man kommer forbi en kort artikel burde det jo være temmeligt åbenlyst at den godt kunne være lidt mere omfattende, og den kæmpe boks øverst synes jeg ikke er nødvendig for at gøre opmærksom på det. Men da de fleste der kommer til Wikipedia gør det for at læse, og ikke for at skrive, kan jeg ikke se hvordan stubberne hjælper noget, udover de ganske få skribenter der leder specifikt efter dem. Men jeg vil sige linket til hvordan man kan hjælpe med at forbedre Wiki burde stadig være der, dog knap så iøjnefaldende, og det burde egentlig være på alle sider. Bare fordi en artikel er 10 sider lang betyder det jo ikke at der ikke er plads til forbedring. --Metalbunny 4. maj 2010, 22:06 (CEST)[svar]

Diskussion igen i 2020[rediger kildetekst]

Vi har mange skabeloner. Vi er glade for skabeloner. Vi elsker at sætte skabeloner på artikler! Eller gør vi?

Foranlediget af forskellige diskussioner om skabeloner vil jeg gerne pege på nogle eksempler.

Vi har fx Taarbæk Kirke som er en {{stub}}. Det er et eksempel på en af de store stubbe. Stubbe indeholder en oplysning om at artiklen er kort og at alle er velkommen til at tilføje mere. Men gælder det ikke generelt? Man kunne rejse spørgsmålet (igen) om vi behøver stubbe-skabelonerne.

Jeg tænker, at de fleste godt kan se, at artiklen er kort (hvis den er det). Da der oppe i toppen sidder knapper for rediger, så tænker jeg også, at de flest godt ved, at man gerne må rette og tilføje.

Spørgsmålet er derfor, om man behøver at have stubbeskabelonerne eller om vi ikke blot kunne slette dem alle.

Et andet spørgsmål er de forskellige sletteskabeloner vi har: Wikipedia:Skabeloner/Generelle#Sletning. Måske vi kunne nøjes med en enkelt og så lade brugeren der sætter skabelonen på forklare problemet på diskussionssiden eller slettesiden.

Ligeledes har vi mange kvalitetsskabeloner: Wikipedia:Skabeloner/Generelle#Kvalitet_mv.. I mange tilfælde kunne vedkommende der sætter skabelonen på lige så godt selv rette problemet. Men ellers kunne man måske rydde op og i stedet for henvise til diskussionssiden, hvor vedkommende så kan forklare hvad problemet er.

Vi har også mange skabeloner, der skal advare om indholdet: Wikipedia:Skabeloner/Generelle#Advarsler_om_indhold. Nogle giver god mening som fx {{spoiler}}. Men det at der er tale om en fremtidig begivenhed kan jo i nogle tilfælde være indlysende ud fra indholdet. Hvis der fx står "Mette Frederiksen bygningen er en planlagt bygning på 500 etager, der skal huse Mettes stab. Bygningen forventes at stå klar i 2030." Så vil det jo være tydeligt for enhver, at det ikke er sket endnu, og at der vil kunne ske ændringer.

Årsagen til at jeg bringer spørgsmålet op er flere ting. Den ene er, at jeg synes, at vi har for mange artikler med forskellige skabeloner på, der fortæller hvor dårlig og utroværdig Wikipedia er. Det synes jeg generelt er en dårlig markedsføring.

Den anden er, at jeg har påsat {{gravsted.dk}} på en række artikler og fordi artiklerne er opbygget uensartet og fordi vi har så mange skabeloner, så kræver det lidt oprydning at få placeret den helt optimalt.

Se evt. Wikipedia-diskussion:Stilmanual for yderligere diskussion. --MGA73 (diskussion) 23. mar 2020, 17:18 (CET)

To ting: 1) Hvis du ønsker en skabelon slettet eller sammenskrevet med en anden, kan du blot oprette forslag herom. 2) Wikipedia skal ikke markedesføres. Vi har den kvalitet vi nu engang har. Vi skal derimod være troværdige. Det er vi bedst, ved at skilte med de fejl vi har. Det gør os ikke utroværdige - tværtimod. Manglende skiltning antyder i stedet at vi prøver at skjule de fejl der er. Tøndemageren 23. mar 2020, 17:40 (CET)
Så kunne vi jo skrive på forsiden "Velkommen til Wikipedia! Vi gør opmærksom på at mange af artiklerne er utroværdige og fejlagtige, så vi vil på det kraftigste advare imod at du stoler på noget som helst af hvad der står her. Skulle du alligevel vælge at læse artiklerne, så er du velkommen til at rette nogle af fejlene. Tak for hjælpen!"
Jeg mener ikke, at vi skjuler noget ved at sætte det i bunden af en artikel. Men jeg mener, at vi skræmmer læserne væk, hvis vi har for mange skabeloner i toppen.
Hvis det er så stort et problem, at der er kvalitetsmangler, så vil jeg da næsten hellere indføre, at hvis der er blevet påsat en skabelon og fejlen/manglen ikke er blevet rettet inden for 1 måned, så sletter vi hele artiklen eller det afsnit den vedrører. På den måde vil det, der er tilbage i alt fald være korrekt og troværdigt.
På lb.wiki har de praksis, at de sletter alle artikler, der er for korte eller har for lav kvalitet. De har valgt at have færre men bedre artikler. Det kunne vi så også gøre. --MGA73 (diskussion) 23. mar 2020, 17:51 (CET)
Ingen grund til "enten-eller"-logikken. Det kommer vi ikke langt med. Men fint for mig at slette alt der har kvalitetsproblemer. Tror dog ikke du får ret mange med på den idé, og så er skabelonerne netop bedre. Og igen, hvis du er utilfreds med skabeloner, så indstil dem til sletning. Tøndemageren 23. mar 2020, 18:04 (CET)
Jeg må erklære mig enig med Tøndemageren, for jeg synes også, at det er at skjule kvalitetsproblemer, hvis vi ikke påsætter skabeloner eller "gemmer dem" nederst i artiklen. Jeg er selv én af dem som påsætter en del skabeloner. Jeg kigger ofte i listen over nyligt oprettede artikler, og der findes jo desværre rigtig mange med forskellige kvalitetsproblemer. Jeg kan og vil ikke rette dem alle, lige når jeg støder på problemer. Derfor påsætter jeg de relevante skabeloner, så de kan genfindes på et senere tidspunkt. Mit håb er, at det også kan få brugere til at forbedre artikler, hvor de ser problemer. Det gør jeg i hvert fald selv af og til, når jeg finder en artikel med {{kilder mangler}} eller lign.
I over et halv år har jeg gennemgået Kategori:Notabilitet, der har indeholdt hundredevis af artikler, som forskellige brugere har været i tvivl om notabiliteten. Hvis ikke folk (inklusive mig selv) havde sat skabeloner på, så ville jeg ikke kunne finde dem. Ja det ville være bedre at oprette sletteforslaget med det samme, men det næstbedste må være at markere artiklen, så det kan gøres senere. Det samme gælder for de mange andre kvalitetsskabeloner.
Angående listen med stubartikler, så skal man jo også huske at slette skabelonen, når artiklen ikke længere kan betegnes som en stub. Det glemmer jeg også selv af og til, for det er en enkelt linje allerneders i artiklen, som man nemt kan overse. Jeg synes ikke, at det er et stort problem, at vi har artikler på +20.000 bytes, som stadig har skabelonen, for når den står nederst er det nok temmelig begrænset, hvor mange der bemærker den den - ellers burde den vel være slettet :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 24. mar 2020, 09:00 (CET)
@Toxophilus: Jeg tænker, at det er at gøre arbejdet halvt, hvis man bare sætter en sletteskabelon på men ikke ulejliger sig med at oprette sletteforslaget og begrunde hvorfor.
Det kan muligvis være, at den der sætter skabelonen på er lidt i tvivl og gerne vil høre hvad andre tænker. I så fald bør den næste bruger så enten oprette sletteforslaget hvis han/hun er enig, eller fjerne skabelonen, hvis han/hun er uenig. Men i praksis ser det ud til, at de bare får lov til at blive stående indtil du kommer forbi. :-D
Mht. om det er at skjule kvalitetsproblemer hvis de ikke står i toppen, så tænker jeg, at der er forskellig opfattelse. Fx giver det efter min opfattelse god mening at sætte [kilde mangler] ud for de sætninger/påstande de vedrører. Hellere det end i toppen. Hvis der mangler wikificering eller en kategori eller hvis der er tale om en stub, så mener jeg, at det er småting, som skal stå i bunden.
Jeg kan godt se problemet, hvis en artikel er stærkt POV eller spekulativ. Så kunne jeg dog godt ønske, at vi samlet set var bedre til at få gjort noget ved disse problemer. Det tror jeg alle kan. Spørgsmålet er blot hvordan.
Vi har vist tidligere haft forskellige kvalitetsoffensiver og kampagner, hvor vi forsøgte at løse et problem. Jeg ved ikke hvor godt det virkede og om der er stemning for det igen. Som jeg husker det, så kom vi til at gabe over for meget og så døde det. Så måske hvis man startede med nogle overkommelige kategorier. --MGA73 (diskussion) 24. mar 2020, 17:11 (CET)
Vi har stadig flere kvalitetsoffensiver i gang - primært er det WP:Fokusmåned lige pt. Tøndemageren 24. mar 2020, 17:14 (CET)
@Tøndemageren: Mange tak! Det bør så være muligt også at lave en søgning så man kan finde de artikler der både er i Mytologi (som vist er denne måneds fokus) og har et kvalitetsproblem af den ene eller den anden slags. Jeg forsøgte mig i går med Kategori:Formatering af flertydig mangler. Jeg måtte dog sande, at nogle af dem var lidt bøvlede at rette. --MGA73 (diskussion) 24. mar 2020, 17:44 (CET)
Jeg henviste Bruger:Madglad til et scanningsværktøj på dennes diskussionsside. Måske det vil kunne hjælpe dig. Tøndemageren 24. mar 2020, 17:47 (CET)
@MGA73: Jeg mener ikke, at det er at gøre arbejdet halvt, når man påsætter en skabelon for at gøre opmærksom på kvalitetsproblemer. Det er ikke engang at gå igang med arbejdet. Det er blot at gøre opmærksom på, at her skal der gøres noget, og det er netop min pointe. At kaste sig over alle artikler med problemer og få fikset hver en til punkt og prikke (ganske vist én ad gangen) er en meget stor mundfuld, som vi aldrig kommer i hus med. Ved at bruge skabelonerne og tage det lidt ad gangen, men det er stadig klart, at artiklerne har problemer. Desuden er det mit indtryk, at det er sådan wikipedia fungerer på de fleste andre sprog (i hvert fald engelsk og de øvrige skandinaviske, som vel er dem vi sammenligner os mest med, og bruer som udgangspunkt for nye artikler), så jeg kan ikke helt forstå, hvorfor vi skal genopfinde konceptet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 24. mar 2020, 18:15 (CET)
@Tøndemageren: Tak.
@Toxophilus: Jeg foreslår heller ikke, at vi sletter alle skabeloner. Men jeg har set artikler med 4 skabeloner i toppen. Jeg tænker, at færre kan gøre det. Jeg synes, at de vigtigste skal stå i toppen og de mindre vigtige i bunden. En sletteskabelon er fx vigtig hvorimod en skabelon med manglende wikificering eller manglende kategori kan stå i bunden. Da det generelt gælder at alle er velkommen til at forbedre artiklerne, så mener jeg at værdien af fx stubbeskabelonerne er begrænset. Jeg ved ikke om der er lavet nogle undersøgelser af hvad der virker, men hvis ikke stubbene gør en forskel, så tænker jeg at de er overflødige. --MGA73 (diskussion) 24. mar 2020, 18:40 (CET)
Andre skabeloner er fx dem der henviser til Commons. De er vel overflødige nu. I alt fald er der ingen skabelon på Fod (anatomi) men alligevel er der et link til Commons i menuen til venstre. Dvs. vi vil jo så reelt kunne fjerne alle disse skabeloner. Jeg har ikke undersøgt om det samme gælder for alle de andre søsterskabeloner. --MGA73 (diskussion) 24. mar 2020, 18:40 (CET)