Wikipedia:Sletningsforslag/Gammelhol forberedelses-, latin- og realskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Gammelhol forberedelses-, latin- og realskole bør slettes af flere grunde. For det første på grund af de indlysende stavefejl i titlen (kunne naturligvis håndteres med flytning), dernæst fordi vi allerede har Gammelholms Latin- og Realskole, hvori noget af indholdet fra denne artikel nok kan flettes, og endelig kan jeg ikke slippe en fornemmelse af, at materialet er kopieret, skønt jeg ikke lige kan google mig til en original.

  • Slet - Med passende overførsel af brugbar tekst til artiklen med korrekt titel. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. feb 2016, 15:29 (CET)


God ide at overflytte materialet til den anden side - men jeg kan garantere for, at materialet er skrevet til denne hjemmeside og ikke kopieret mvh Jens Gammelholm

PS Jeg vil gerne fortælle, hvem jeg er, når jeg har lært hvordan.

Det er ok, jeg skal prøve at flette de to sider nødtørftigt sammen, så kan du arbejde videre på den samlede artikel. Det bliver forhåbentlig en af de nærmeste dage. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. feb 2016, 21:56 (CET)

Gjort Teksten er indarbejdet i den oprindelige artikel, og denne er derfor slettet (også i den version med den rettede stavefejl). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. mar 2016, 15:41 (CET)