Wikipedia:Sletningsforslag/Grundmotorik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har brug for nogle ekstra øjne og noget input:

Grundmotorik er en artikel om en model vedr. børns motoriske udvikling, som blev udviklet i midten af 80'erne. Artiklen er oprettet af medarbejdere i virksomheden, som drives af en af forfatterne.

I og med at den har et meget generisk navn, er det svært at finde konkrete kilder til dens udbredelse, men den danner åbenbart grundlag for al brug af begrebet Grundmotorik[1][2] og artikelopretterne vil derfor med denne artikel slå fast at det er "deres" model.

Mit umiddelbare problem, udover at den er oprettet af dem selv, er at jeg har svært ved at finde konkrete kilder til dette, da det netop er et meget generisk navn og det er ikke videre brugbart at antage at al benævnelse af modellen relaterer til denne.

En uvidenskabelig Google-søgning giver mest henvisninger til bogen, samt de kurser, der udbydes i det.

Hvordan tackler vi denne? Mvh KnudW (diskussion) 22. jan 2020, 11:12 (CET)

Pinger de involverede parter: Bruger:Ridyrkas / Bruger:Mads Brodersen. Mvh KnudW (diskussion) 22. jan 2020, 11:19 (CET)

_________

_________

  • Slet Begrebet er fore generelt, og eftersom det åbenlyst er bagmændene bag "deres" udgave, der gerne vil klargøre "deres" begreb fra det generelle, så mener jeg, at det skal slettes. Desuden er artiklen mere skrevet som et kapitel i en lærebog (som de vel har udgivet), end som en encyklopædisk artikel. Toxophilus (diskussion) 22. jan 2020, 12:12 (CET)
 KommentarDet engelske begreb lader til at være Basic Motor Skills, enwiki har en artikel om en:Fine motor skill som kunne være et relateret begreb, men jeg er på ingen måde ekspert i dette,--Kim Bach (diskussion) 22. jan 2020, 12:12 (CET)
    • Slet Enig i ovenstående. --|EPO| COM: 3. feb 2020, 11:18 (CET)
  • Slet - Selvom emnet, eller et meget nærtliggende om et motorisk grundbegreb, sikkert godt kunne være grundlag for en fornuftig artikel, er jeg enig med bl.a. Toxophilus i, at den nuværende virker mere som reklame for en særlig udgave end som en encyklopædisk artikel, så det virker mest hensigtsmæssigt at slette. Så kan nogen evt. skrive en bedre artikel senere. Økonom (diskussion) 4. feb 2020, 18:06 (CET)
Konklusion:
Der er fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 23. feb 2020, 10:21 (CET)