Wikipedia:Sletningsforslag/Lars Horsbøl Sørensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Rmir2 mærkede den 26. august 2015 Lars Horsbøl Sørensen med {{notabilitet}}.

Lad os afgøre, om artiklen skal have lov at blive eller ej.

Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. feb 2016, 17:27 (CET)

 Kommentar Jeg er meget ambivalent mht. disse "unge iværksættere", ligesom you tube fænomener. Inderst inde er det mig ligegyldigt, hvad de omsætter, og om de har 10, 100 eller en million "følgere". Men hvis jeg ser bort fra, at jeg er en "old, grumpy", hvid mand med akademisk baggrund - så er det måske interessant for de unge. Og er det rimeligt, at "old, grumpy", hvide mænd med akademisk baggrund afgør, om dette emne har interesse.--Ramloser (diskussion) 10. feb 2016, 18:21 (CET)
  • Slet - ligner umiskendeligt (selv)promovering. Rmir2 (diskussion) 10. feb 2016, 20:52 (CET)
  • Slet Ikke kendt nok, måske med tiden, men ikke endnu, artiklen er nærmest ren reklame. Vrenak (diskussion) 10. feb 2016, 20:58 (CET)
Konklusion:
Artiklen er ikke en neutral beskrivelse. --|EPO| COM: 20. feb 2016, 09:51 (CET)