Wikipedia:Sletningsforslag/Novelleforlaget

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lad os få afklaret notabiliteten af denne artikel, som nu er blevet oprettet et par gange af dem selv og som nu dukker op med præcis den samme formulering som tidligere. Jeg syntes ikke umiddelbart at jeg kan finde nogle kilder til nogen større notabilitet. Konceptet er selvfølgelig lidt anderledes end andre gængs forlag, men så burde det være interessant nok til at en neutral bruger opretter artiklen.

Hej Knud

Jeg forstår ikke begrebet notabilitet, kan du forklare for os andre?

Men jeg kan på nettet og i aviser se at Novelleforlaget er det første forlag som har udgivet e-bøger uden rettighedsbeskyttelse og i novelleform. I E-bogsverdens er de meget kendte se f.eks. i kilder som Politiken, Bogmarkedet, DR osv. De er faktisk pioneer indenfor området og muligvis også i hele verden.

Endvidere må du gerne forklare hvad og hvem dette indlæg kan skade?

Mvh.

SAEM1970

  • Behold - Jeg synes ikke, at der er problemer i forlagets notabilitet, se fx [1]. I denne situation har vi imidlertid problemet, at artiklen muligvis er oprettet af bruger(e) med for tæt tilknytning til emnet. Hvis det er tilfældet, er det vel nærmere dét, sletningsforslaget skal gå på.
Til SAEM1970: Du kan se på linkene herover se mere om, hvad problemet er. Sagen er, at Wikipedia skal beskrive de bredt interessante dele af verden og ikke bruges til at promovere nye tiltag, med mindre der er helt særlige forhold, der taler for det. Desværre bruger en del brugere Wikipedia netop til det, hvilket efter vores mening er med til at gøre encyklopædien mindre brugbar. Det er er imidlertid en svær balance, og et sletningsforslag synliggør debatten om tvivsartikler. Når den er slut om 1-2 uger, er artiklen enten endelig godkendt eller endelig slettet. --Arne (Amjaabc) 12. jan 2011, 16:28 (CET)
  • Behold Jeg har sat kilder på der viser notabilitet og fjernet reklamepræg Peter Mulvany 12. jan 2011, 23:22 (CET)
  • Slet Det ligner for meget reklame.--Rmir2 14. jan 2011, 20:38 (CET)
  • Slet - De er måske nok notable i kraft af at være først på et marked. Men de skal ikke skrive artiklen selv, her må holdes en klar linie. --Dannebrog Spy 15. jan 2011, 23:12 (CET)
  • Behold overbevist af Peter Mulvany. Nillerdk 16. jan 2011, 12:13 (CET)
Konklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 22. jan 2011, 16:47 (CET)