Wikipedia:Sletningsforslag/Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg påsatte notabilitetsskabelon på Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen kort efter oprettelse, da vi normalt ikke har artikler om enkeltkoncerter (undtagelserne tæller dog bl.a. Live 8, Live Aid, Live Earth). Medierne gik jo fuldstændigt i selvsving ved Kim Larsens død, så der er masser af omtale af koncerten, og den fint wikificeret. Et billede ville selvfølgelig være godt, men er emnet notabelt eller burde den skrives ind i artiklen om Kim Larsen? Se i øvrigt også artiklens diskussionsside, hvor notabiliteten også er blevet diskuteret. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2019, 20:32 (CEST)

  •  Formalia @AnetteM og Tøndemageren: i oprettede ikke artiklen, men jeg kan se, at i har redigeret i den adskillige gange, så derfor et ping. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2019, 13:31 (CEST)
  • Slet/ Sammenskriv - Jeg mener som udgangspunkt ikke, at enkeltstående koncerter er notable, og man kan godt skrive den ind i artiklen om Kim Larsen selv/udvide det eksisterende afsnit om hans død med et særskilt afsnit om koncerten. Der kom ganske vist rigtig mange til koncerten, men hvad så med Ed Sheerans nylige koncert i Tusindårsskoven, hvor der kom 43.000 og gjorde, at der blev sat rekord på Storebælt eller Volbeats koncert i Parken i 2017, hvor der blev sat rekord for et dansk band som hovednavn ([1] og [2]) bare for at tage to relativt nylige eksempler. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2019, 13:31 (CEST)
  • Behold Jeg har argumenteret meget på diskussionssiden for at artiklen bestemt er notabel. Så agter ikke at skrive hele smøren igen. Men kort - koncerten var en unik begivenheden, der samlede en kæmpe stor del af den danske befolkning. Forskellen på denne og andre koncerter er, at de dels ikke har lukket en central del af indre København ned og de ikke samler store menneskermængder i de største byer. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. aug 2019, 14:41 (CEST)
  • Behold - Det er en koncert med notable musikere til ære for en notabel musiker, så ser jeg ingen grund til at vurdere om koncerten i sig selv er notabel. Tilsvarende at vi ikke vurdere om musikalbum er notable, hvis musikerne er det. Og som beskrevet, der er masser af omtale af koncerten, og den fint wikificeret.--Kjeldjoh (diskussion) 16. aug 2019, 07:44 (CEST)
  • Behold - Den almene interesse kan vist ikke betvivles. Det burde til enhver tid overrule alle fine fornemmelser om notabilitet- Nico (diskussion) 16. aug 2019, 09:08 (CEST)
  • Behold - Enig med de andre behold-stemmer. --Morten1997 (diskussion) 16. aug 2019, 10:38 (CEST)
  • Behold - Enig med de andre behold-stemmer. --Zoizit (diskussion) 16. aug 2019, 11:59 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Pugilist (diskussion) 21. aug 2019, 16:29 (CEST)