Altimit OS

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Altimit OS
Del af Altimit-familien
Udvikler Altimit Corporation
Seneste udgave ALTIMIT Mine OS  (2017)

Altimit OS er et fictionelt OS i .hack seriens univers. Altimit er fremvist som et meget stabilt OS, beskrevet som "Virtuelt immun mod alle virus". Derfor var Altimit OS det eneste OS der ikke blev påvirket af den fictionelle Pluto's Kiss virus, som skabte verdensomspændende cyber-kaos og gjorde Altimit til det eneste stadig brugbare OS, hvilket er "katalysatoren" for .hack universets historie. Altimit OS kører også The World, det eneste overlevende MMORPG. Dets navn er et ordspil med det Engelske ord "ultimate" ("ultimativ").

I året 2017 bliver Altimit OS udskiftet med Altimit Mine OS.

Altimit OS blev lavet af Altimit Corporation, der har hovedkvarter i San Francisco, Californien, USA.

The World[redigér | redigér wikikode]

Uddybende Uddybende artikel: The World (.hack)

I .hack universet blev The World, 'killer app'en', eller det mest populære program (og eneste spil) i Altimit OS, udgivet i december 2007. The World var det første online spil der blev tilgængeligt efter Pluto's Kiss katastrofen. Millioner af kopier blev downloadet alene den første måned. I 2010 er der mere end 20 millioner folk der spiller det,

The World begyndte som en prototype ved navn Fragment. Med tiden blev det udviklet til The World. Nogle af Altimit OS's programmøre sagde op fra Altimit for at slutte sig til udviklingsholdet bag The World. Senere blev CyberConnect Corporation (CC Corp.) grundlagt, og dette firma udgav spillet, og holder styr på dets indhold.

Kendte Features[redigér | redigér wikikode]

En standart i Altimit er "Mailer", et program der gør at man kan modtage, læse, og sende e-mails. Derudover følger der også en browser medd, der gør at man kan holde sig opdateret med de seneste nyheder fra virkeligheden.

The World er kodet til Altimit OS. Men selvom det er en fuldt ud 3D-verden der fordyber spilleren i gameplayet, ofte ved hjælp af en HMD, bruges der ikke VR-handsker, men blot normalle joypads som vi kender dem fra konsoller.

Som det kan ses i .hack//Liminality, er IP-adresserne der bruges til Altimit OS blevet længere. Et eksempel kunne være 295.252.352.436.325. IP er med sandsynlighed blevet re-programmeret, da Altimit OS er det eneste OS i .hack verden.

Altimit Corporation[redigér | redigér wikikode]

Altimit Corporation
Virksomhedsinformation
Selskabsform Fiktionelt Firma
Grundlagt 1999
Hovedsæde San Francisco, Californien, USA

Altimit Corporation er firmaet der får titlen som udvikleren bag Altimit OS i .hack franchisesen. mange programmøre forlod Altimit og skabte CC Corp., der senere udgave The World til offentligheden. The World blev originalt udviklet af den tyske programmør Harald Hoerwick.

Trivia[redigér | redigér wikikode]

  • Namco og Bandai hyrrede et tredje-partis firma til at lave et "Alternate Reality Game" kaldet ALTIMIT Corp for at reklamere for .hack//G.U. spillene's udgivelser i USA.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]