Angerfist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Angerfist (Danny Masseling)

Angerfist er kunstnernavnet for Danny Masseling (født 20. juni 1981 i Almere, Holland), som er en af nutidens mest kendte hardcore/gabber-producenter og dj.

Danny Masselings karriere startede i 2001, hvor han siden hen har tiltrukket andre hardcore-interesserede med i sin gruppe, der kalder sig Angerfist.

Album[redigér | redigér wikikode]

Masseling har produceret 3 album. Det første var "Pissin' Razorblades", der udkom i 2006. Det andet album er "Mutilate", der udkom i marts 2008. Det seneste album er "Diabolic Dice", der udkom i november 2019.

Angerfist Live Crew bestod oprindeligt af de 2 Dj's Angerfist (Danny Masseling) og Crypsis (Grzegorz Luzynski) samt Mc Prozac. Angerfist er blandt andet kend for hans maskering hvilket også kommer til udtryk i hans musik, hvoraf meget af lyrikken er samplet fra kendte gyserfilm og seriemordere. Angerfist producerer forskellige typer hårdere hardcore under forskellige alias'; Bloodcage, Denekamps Gespuis, Kid Morbid, Menace II Society, Roland & Sherman (Angerfist & Outblast).

År Album
2006 Pissin' Razorbladez
2008 Mutilate
2011 Retaliate
2014 The Deadfaced Dimension
2015 Raise & Revolt
2017 Creed of Chaos
2019 Diabolic Dice

Angerfist som en gruppe[redigér | redigér wikikode]

Siden Masseling ikke kunne optræde live alene mere, har han hyret hjælp fra venner til at danne Angerfist Live Crew, som i består af Masseling og hans MC, der altid optræder iført ishockeymasker.

  • DJ Angerfist (Danny Masseling)
  • MC Prozac

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg