Anthon Edwards Knudtzon

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.
Merge-arrow.svgSammenskrivningsforslag
Artiklen Anthon Edwards Knudtzon er foreslået føjet ind i Citybois. (Siden april 2015)  Diskutér forslaget
Anthon Edwards Knudtzon
Født 29. januar 1999Rediger på Wikidata
Statsborger DanmarkRediger på Wikidata
Beskæftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Anthon Edwards Knudtzon (født 29. januar 1999) (19 år) er fra Gentofte nord for København.

Anthon startede sin karriere i 2012, da han medvirkede i DR Ultra serien "Pendlerkids", hvor han spiller Magnus. Derefter har han medvirket i yderligere to sæsoner af Pendlerkids.

Anthon er også med i sanggruppen Citybois, hvor han sammen med sin ven Thor Blanchez Farlov (Født 23 August 1999) fik en fjerde plads i Tv-programmet X-factor. Da Citybois røg ud af x-factor, gik der hurtig rygter om at der var snyd i stemmerne. Men X-factor leder Jan Lagermand Lundme mener at citybois fans, bare var mere nedtrykte da det for det meste var teenage-piger som var fan af dem i showet. Selvom Citybois røg ud i semifinalen, fik de alligevel en pladekontrakt med selskabet Sony Music Entertainment og udgav deres første single "Things we do" som på rekordtid strøg til tops inde på den danske Itunes-hitliste. De har senere udgivet deres anden single, 'Purple Light', som de opvarmede for One Direction med, da de var i Danmark. Anthon kommer fra Gentofte, han har gået på Gentofte skole, men nu går han på gymnasiet. Anthon har tre søskende Asta, Alma, og Esmeralda.

Uddannelse[redigér | redigér wikikode]

Sankt Annæ Gymnasium (2015 - 2018)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.