AustinMUD

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

AustinMud var Danmarks ældste MUD, men siden midten af september 2005 har den ikke været online. Grunden til Austins død er en kombination af bedre grafiske spiltilbud som f.eks. World of Warcraft, samt spillerflugt som følge af administrationens yderst upopulære tiltag på områder hvor spillerne mente de skulle have kontrollen.

Om spillet kommer online igen afhænger ikke kun af udsigt til en større spillerbase, men også om det vil lykkes for den tilbageværende administration at finde et nyt hjem til spillet.

Den blev startet på Datalogisk Afdeling på Århus Universitet (DAIMI) i 1991 af en gruppe studerende som lavede den over den basis som kendes under betegnelsen DIKU (Datalogisk Institut ved Københavns Universitet) efter stedet hvor den blev lavet, hvor den også holdt til i et par år. Siden flyttede den over på den anden side af universitetsparken til Institut for Informations- og Medievidenskab (IMV).

Siden er den blevet flyttet til en maskine hos PRG på DTU

Den 14. december 2005 er AustinMud kommet op og køre igen via www.austinmud.dk og der kan connectes ved at benytte telnet www.austinmud.dk 4000

ArtikelstumpStub
Denne artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.