B.o.B

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bobby Ray Simmons, Jr.
Information
Født 15. november 1988 (35 år)
Winston-Salem, North Carolina, USA Rediger på Wikidata
Oprindelse North Carolina, USA
Genre Rap, Hip Hop, Pop, R&B
Eksterne henvisninger
bobatl.com
myspace.com/bobatl

Bobby Ray Simmons Jr. (født 15. november 1988), også kendt som Bobby Ray eller B.o.B,[1] er en amerikansk rapper, singer-songwriter, multi-instrumentalist og musikproducer. Han er i øjeblikket signet af pladeselskaberne Grand Hustle og Atlantic Records.

Debutalbum[redigér | rediger kildetekst]

Hans debutalbum, B.o.B Presents: The Adventures Of Bobby Ray , skulle oprindeligt udgives den 25. maj 2010, men blev flyttet frem til 27. april 2010 på grund af den kommercielle succes med sangen "Nothin' on You". Den var hurtigt blevet eksponeret, blandet andet på grund af at en cover-version af amerikansk-koreanske Jay Park var blevet lagt ud på YouTube; denne opnåede over 1.500.000 visninger i løbet af de første 24 timer. Albummet blev udgivet på T.I.'s pladeselskab Grand Hustle, og på det medvirker blandt andet Lupe Fiasco, T.I., Playboy Tre, Hayley Williams fra Paramore, Rivers Cuomo fra Weezer, Janelle Monáe, Bruno Mars og Eminem.

Anden single fra debutalbummet blev sangen "Airplanes", der i originaludgaven har Hayley Williams med på omkvædet og i Part II-udgaven også har Eminem med.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

MusikSpire
Denne amerikanske musikrelaterede biografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi