Bruger:ChristianCollart/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sana Audio[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio
Sana Audio's logo
Virksomhedsinformation
Selskabsform Privatejet
Branche Produktion af subwoofere og højttalersystemer
Grundlagt 2021
Grundlæggere

Victor F. Primdahl

Christian H. Collart
Hovedsæde Vadum, Danmark
Produkter CUBE© og højttalersystemer
Organisation
Ejere

Victor F. Primdahl (50%)

Christian H. Collart (50%)
Eksterne henvisninger
www.sanaaudio.dk
CVR-nummer 42633623

Sana Audio, er en dansk virksomhed, der designer, udvikler og producere subwoofere og højttalersystemer. Sana Audio producere systemet CUBE©, som er et nytænkende, moderne og luksuriøst højttalersystem.

Historie[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio, blev grundlagt i 2021 af stifterne og ejerne Victor F. Primdahl og Christian H. Collart.

Victor og Christian, havde den vision og idé om at skabe nye enheder og systemer med perfekt lyd og moderne, tidsløse og luksuriøse designs til overkommelige priser. Det medførte så at de i sommeren 2021, havde produceret deres første produkt, Sana Audio 1 også kaldt "BASSBOKS".

Sana Audio 1 (BASSBOKS)

Succesen af Sana Audio 1, medvirkede til at de i efteråret 2021, var i gang med produktionen af Sana Audio 2 også kaldt "Sono Plena", og i udviklingsstadiet af Sana Audio 3.

Produktionen[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio producere alle deres produkter i Danmark, på den mest bæredygtige måde. Alle deres produkter er håndlavet i Danmark, for at sikre den bedst mulige kvalitet på deres produkter.

Produktionen startede i foråret 2021, hvor de fik produceret deres første produkt.

Sana Audio 1, "BASSBOKS"[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio 1, også kaldt BASSBOKS, er en kraftig subwoofer med 400W og med en peak på 800W.

BASSBOKS, er håndlavet i Danmark, under meget høje standarter. Sana Audio 1 er en del af vores CUBE© system der er et nytænkende, moderne, tidsløst og luksuriøst design, som passer ind i alle hjem, og højttalersystemet kan tilpasses som kunderne vil have det.

Sana Audio 2, "Sono Plena"[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio 2, blev designet og udviklet i start efterår 2021, og de håber på at være klar med de første par højttalere i start vinter 2021.

Sana Audio 2 (Sono Plena) bliver en kraftig passiv højttaler, på hele 200W RMS og med et peak på 400W. Det er en fuldtone højttaler, så det vil sige at den enten kan bruges alene, eller sammen med deres andre produkter.

Sana Audio 3[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio 3, bliver deres første komplette højttaler. Sana Audio 3 består af en stor subwoofer sammen med en højttalerenhed, som du kan styre over telefonen.

Subwooferen kommer til at have 600W og en peak på 1200W, og højttalerenheden vil have 200W og en peak på 400W.

CUBE©[redigér | rediger kildetekst]

CUBE© er Sana Audio's komplette højttalersystem. CUBE© er en løsning som passer ind i alle hjem i Danmark. Det er et moderne, tidsløst og luksuriøst design og kan bruges alle steder i hjemmet.


CUBE© systemet består af forskellige enheder, som du kan tilpasse til dit hjem. Sana Audio producere forskellige enheder i forskellige størrelser og prisklasser, og så kan kunderne håndplukke deres enheder og samle det hele som en stor højttaler. Sana Audio vil i den nærmeste fremtid producere forskellige subwoofere og højttaler, som kan købes enkeltvis, og så kan kunderne tilpasse deres helt egne og unikke løsning, til hvilke subwoofere eller højttalere de vil have.

Fremtiden[redigér | rediger kildetekst]

Sana Audio's fremtid, er at designe, udvikle og producere flere subwoofere og højttalersystemer, så de har lige den løsning kunderne har brug for til jeres hjem. De vil fortsætte deres moderne, tidsløse og luksuriøse designs, så kunderne kan have deres løsninger i hjemmet i mange år i fremtiden, uden at skulle tænke over at skulle udskifte.