Bruger:Eduardo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Babel
da Denne bruger har dansk som modersmål.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.
sv-2 Denna användare har kunskaper på mellannivå i svenska.
no-1 Denne brukeren har basiskunnskaper i norsk.
Brugere efter sprog

Erik Mathiesen er mit navn. Jeg bor på nordkysten af Djursland Jeg har været flittig bruger af Wikipedia næsten lige siden den startede i 2001 (Jeg synes i øvrigt ikke, at det giver mening at sætte henvisninger på årstal, så det må vil jeg fremover overlade til andre at gøre, hvis de finder det nødvendigt).

Det begyndte med at jeg opdagede en styg fejl. Som lærer har jeg fundet Wikipedia meget velegnet som værktøj, men jeg fandt hurtigt ud af, at man skal huske at dobbelttjekke sin kilde. Da jeg lavede et undervisningsforløb om prærieindianere, fandt jeg en alvorlig fejl i historieoplysningen, og det satte mig i gang med at rette i artiklerne. Jeg har nu så småt fået mod på selv at skrive artikler og dermed bidrage til at gøre Wikipedia bedre. For en ny bruger virker vejledningerne og værktøjerne herinde desværre ret "tunge", men jeg lærer det nok, og jeg begynder at synes, at det er ret sjovt.

Interesseområde. Jeg er forstander på en efterskole, og mine artikler vil nok handle meget om efterskoler, foreningsdanmark og kulturhistorie. Jeg har en idé om at placere alle vore efterskoler i Wikipedia, fordi jeg oplever, at de som regel altid har en spændende og relevant historie at fortælle. De fleste mennesker interesserer sig for lokalhistorie, og her skal efterskolernes og foreningernes historie væves ind i nærområdets navne og stedsangivelser. (Se det er nogle ret mere interessante henvisninger end til årstal, som alle selv kan skrive i søgefelterne). Nu må vi se, hvor langt jeg når - der er trods alt mere end 250 efterskoler.

Ellers interesserer jeg mig for sprog og kommunikation. Det bliver måske også til et par biografier og forfatterskaber.

Jeg har af og til behov for hjælp som jeg ikke lige kan finde svar på i FQL eller i Ønskebrønden. Jeg er ikke den store programør.