Spring til indhold

Bruger:Ibenlaier/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Julie Dalgård Balthzersen kendt under navnet Jim-Jules er en rapper/danser/operasanger fra Løgstrup City i Danmark.

I hendes yngre dage var gik hun til dans især i dansestilen Tango slog hun igennem og hun deltog i VM i 1989 og hvor hun i en alder af 17 vandt guld til Danmark.

Efter hendes førsteplads til VM valgte hun at stoppe med at danse for som hun selv sagde "Det er bedre at stoppe på toppen, end langsomt at dale til danse-døden."

Kort efter begyndte hun at synge opera i det lokale kor. Hun har sunget hele livet og tog derfor valget om at hun ville gøre mere ud af hendes stemme. Efter hun havde sunget i Løgstrups Opera Løver(LOL) i lidt over en sæson valgte hun at hun i en alder af kun 18 år ville gå professionelt og blev med det samme optaget det aller første sted hun søgte ind. Hun fik løn i alt den tid hun sang i, men lønnen var ikke helt nok til at kunne leve for, derfor valgte hun at starte op på en separat sangkarriere ved siden af.

Det startede ud med at hun lagde opera sange op på soundcloud men da det ikke lykkedes hende at slå igennem med det valgte hun helt at skifte karriere vej og følge en livslang drøm om at blive rapper. allerede hendes første single slog igennem og modtog over 110 afspilninger på 2 måneder. hun har lavet mange super hits siden.

Hun er mest kendt for hendes sang:

Little boy from ireland who has a phase, not a phase mom!

En af grundene til hun kunne slå igennem var pga hendes meget karrakteristiske udseende.

Hun er før blevet sammenlignet med snøvsen, en gammel russisk dame, old-boy-man, villian from lazy town og daddy-son.


Fødsel: 1. april 1972