Bruger:Jonpaludan/sandkasse6

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Metaplace (beta) er en MMORPG hvor brugerne kan lave deres eget rum, simulation eller spil via et flash -plugin i en webbrowser og give alle andre brugere adgang.

Indhold i MP tilføjes inde i spillet direkte fra det brugerudviklede bibliotek med 3D modeller, 3D Warehouse (en.wikipedia.org/wiki/3d_warehouse viser til engelsk udgave af SketchUp ).


Her kan godt stå mere om balancen mellem udvikler og bruger. Og kulturen om deltagelse i spil. Evt med ref til Play Between worlds.

Årstal, referencer til site, beta def, og Raph Koster som spil designer. Evt henvise til Henry Jenkins citat om bruger inddragelse til godkendelse af koncept i udvikling af MMORPG koncepter iforb med Starwars Online. Oversæt evt den engelske artikel mere slavisk evt. Der kan også være ref til Massively, gamasutra, og 1up. plus et link til http://www.metaplace.com, hvor man så kan registrere en email adresse for at få adgang til metaplace. Får man adgang ku det være interessant at få lov til at vise nogle screenshots, eller andet billedmateriale. Og evt henvise til hvordan deres EULA og ToS påvirker projektet som mere eller mindre åbent ifht andre spil og måske er et skridt på vejen til at forstå spil udvikling som en sundere forretning ifht hvis man udelader kontakt til spillerne.