Spring til indhold

Bruger:Js11copa/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Backyard Stage[redigér | rediger kildetekst]

Backyard Stage[1] er en årlig tilbagevendende dansk musikfestival. Festivalen blev grundlagt med ideen om at skabe en varm og intim sommeraften med musikalske oplevelser i haven med gode venner og naboer. Backyard Stage har til hensigt at give lokalsamfundet en positiv oplevelse og samtidig give tilbage til lokale ungdomsforeninger.

Backyard Stage er kendt for at have et varieret line-up med både velkendte og up-coming musikartister. Festivalen er en en-dags festival, og der er som regel 11 forskellige kunstnere på plakaten. Backyard Stage er en relativt ny musikfestival på den danske festivalscene, og den er stiftet af diskotekskoncernen REKOM Group A/S[2]. REKOM er et af Danmarks førende firmaer inden for event- og musikbranchen, og med Backyard Stage ønsker de at skabe en unik festivaloplevelse, der er anderledes end andre festivaler i Danmark.

REKOM har en lang historie inden for musikbranchen og er kendt for at stå bag mange af de største musikarrangementer i Danmark. Med Backyard Stage har REKOM skabt en festival, der bringer den samme ekspertise og erfaring til en mindre og mere intime indstilling.

Som en relativt ny musikfestival er Backyard Stage allerede blevet en populær begivenhed på den danske festivalscene og har tiltrukket opmærksomhed fra musikfans og -kritikere fra hele landet. Med en stærk commitment til at skabe unikke og mindeværdige musikoplevelser til gavn for både musikfans og lokalsamfundet ser det ud til, at Backyard Stage vil fortsætte med at vokse og blive en af de mest eftertragtede musikfestivaler i Danmark. I 2023 besøgte Backyard Stage forskellige dele af Danmark som Rødovre, Esbjerg og Aalborg.

Ud over musikken tilbyder festivalen også mad og drikke fra lokale madboder og barer. Festivalen lægger stor vægt på at have rimelige priser og en hyggelig atmosfære, der passer til det intime setup.

Velgørenhed[redigér | rediger kildetekst]

Backyard Stage tilbyder en pris til en lokal forening i hver by, hvor Backyard Stage har optrådt - Prisen går til dem der har gjort en ekstraordinær indsats for unge ved at åbne døre til nye venskaber, modvirke ensomhed og skabe inklusion gennem deres aktiviteter. Prisen bliver tildelt på scenen i forbindelse med de forskellige festivaler.

Alle lokale foreninger og initiativer kan nomineres til at modtage prisen, og juryen består af lokale unge, som er aktive i det lokale foreningsliv. Det involverer en gruppe/grupper, der ikke allerede er med i foreningen "Hjælpe unge til at blive frivillige.

Læs også[redigér | rediger kildetekst]

Backyard Stage i Jylland[3]

Backyard Stage i Esbjerg[4]

Backyard Stage i Aalborg[5]

Samarbejde med Redbull[6]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ https://www.backyardstage.dk/
  2. ^ https://rekomgroup.com/
  3. ^ https://www.enjoynordjylland.dk/nordjylland/planlaeg-din-tur/backyard-stage-gdk1136973
  4. ^ Backyard Stage i Esbjerg
  5. ^ https://migogaalborg.dk/backyard-stage-i-aalborg/
  6. ^ https://www.redbull.com/dk-da/red-bull-summer-vibes-kommer-til-backyard-stage