Spring til indhold

Bruger:Kasperstuz/Skandale Chelsea vs Barcelona 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En enkelt skeptiker der i blandt de mange millioner af mennesker, der så Champions League Semifinalen mellem Chelsea og FC Barcelona onsdag aften, har nok haft den tanke, at dommeren der dømte kampen, nemlig Tom Henning Øvrebø lignede en mand, der havde modtaget ordren fra UEFA's eller Chelseas bestyrelsesgang.


Trusler mod dommeren


Chelsea's back Jose Bosingwa havde lige nogle ord til ham: "Måden han dømte kampen på er nok ikke den bedste. Han skal aldrig dømme en kamp igen. Der er ikke noget at sætte på Barcelonas mål, men var straffespark, der ikke blev dømt."

Drogba som var oppe og toppes, med dommeren har et øjenvidne, sagt følgende om: "Drogba gik ned i tunellen ved siden af Øvrebø. Han blev ved med at råbe af ham og dommeren stoppede. Drogba stillede sig med sit ansigt få centimeter fra dommeren og råbte, 'du er en fucking skændsel. Du mangler respekt. Det her kan ikke ske. Det kan du ikke gøre'". Dette er noget et øjenvidne fortæller om sagen


Der har også været rigtigt mange trusler mod dommeren, hvor menneskerne har skrevet til ham, at de ville dræbe ham, og holder øje med ham, hvilket er helt skandaløst, til forhold til det kun er en fodboldskamp.


Fakta om dommeren


Tom Henning Øvrebø blev født 26.juni 1966. Han er en norsk dommer som dømmer for Nordstand Idrettsforening. Han er uddannet psykolog, men begyndte som dommer tidligt i 80'erne. Han har fået Kniksenprisen som årets dommer i Norge, kåret af spillere, trænere og dommere, og det er hele fem gange.. År 2001, 02, 03, 05 og 06. Han har dømt hele 211 kampe.


Stilling efter Chelsea's udgang


Efter Chelsea er røget ud af Champions league, er der jo stadig liv og glade dage, for Manchester United, som bare er fløjet igennem hele turneringen. Jeg tror selv på at Manchester United har vundet Champions League for 2 gang. Manchester United har et rigtigt godt hold. Men ellers røg Arsenal ud til Manchester United, men en 4-1 stilling samlet. Finalen mellem Manchester United og Barcelona vil finde sted på Roma's stadion den 27 maj 2009.