Bruger:SimonMoeller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nicolaj Have Østergaard[redigér | rediger kildetekst]

Nicolaj Have Østergaard blev født den 9. februar 1992 i Odder. Efter blot et halvt år i det midtjyske valgte forældrene at flytte hjertet af Vendsyssel, Brønderslev, hvor de siden har boet i fred og idyl. Nicolaj gik i sine tidlige år i børnehave på Sct. Georgs gården, og i 1998 gik turen videre til Skolegades Skole i Brønderslev, hvor han uden problemer klarede sig igennem folkeskolen og fik sin eksamen i 2008. Efter folkeskolen påbegyndte Nicolaj straks sin nye uddannelse på Brønderslev Gymnasium, hvor han i dag går i 2.g på en engelsk-samfundsfaglig linje.


Fritid[redigér | rediger kildetekst]

Nicolaj arbejde i en periode hos Slagter Krabbe i Brønderslev, hvilket mildest talt ikke faldt i hans så ellers positive og åbne sind. Derfor arbejder Nicolaj i dag i isbutikken, Paradis-is, i Aalborg; et job som bringer store fremtidsperspektiver!

Nicolaj har altid været kendt for sine glimrende evner inden for sportens verden, og har lige siden han kunne gå nogenlunde sikkert på benene været meget beskæftiget med forskellige sportsgrene, såsom fodbold, håndbold og volleyball. Foruden selv at spille er Nicolaj heller aldrig stået tilbage for at betage forskellige trænerposte. Grundet hans - til tider - høje aktivitetsniveau er Nicolaj kendt af stort set alle sine jævnaldrene i Brønderslev!

Nicolaj og hans familie har altid næret en stor kærlighed til rejser. Inden for de sidste år er turen både gået til New Zealand, USA og utallige ophold i Kroatien.


Fakta[redigér | rediger kildetekst]