Bruger:Skybluebull/sandkasse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Skybluebull/sandkasse
Fulde navn Christina List
Født 28. april 1981 (43 år)
Silkeborg
Far Ejgil Mikkelsen
Mor Rigmor List
Søskende 5
Børn 2
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Forfatter, psykoterapeut

Christina List (født 1981) er en dansk forfatter og psykoterapeut og tidligere landsholdsudøver på det danske Taekwondolandshold.


Christina List kombinerer sit arbejde som terapeut i privatpsykiatrien med sit forfatterskab og fokuserer på det psykologiske aspekt i den den mørke krimigenre. Hun debuterede som krimiforfatter 2022 med romanen "Kun vi kender sandheden", udgivet gennem forlaget Lindbak+Lindbak.


Udover sit forfatterskab og sit arbejde som psykoterapeut har List desuden to sorte bælter i Taekwondo, er Taekwondodommer- og instruktør og har været på det danske landshold. Hun har b.la. vundet DM, Copenhagen Open og Nordiske Mesterskaber. Hun har også været ungdomselite badmintonspiller.


Forfatterkarriere[redigér | rediger kildetekst]

List debuterede som krimiforfatter med romanen "Kun vi kender sandheden", men allerede i 2012 udgav hun sin første selvhjælpsbog bog Opskriften På Lykke og herefter Den Glemte Sandhed, bøger om kommunikation og personlighedsprofillering.


Privatliv[redigér | rediger kildetekst]

Christina List er datter af Rigmor List og Ejgil Mikkelsen. Hun er den yngste af fem søskende og bosiddende i Silkeborg med sine to sønner og nuværende partner.