Bruger:Yjacket

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Babel
enThis user is a native speaker of the English language
da-3Denne bruger kan bidrage på flydende dansk
Brugere efter sprog

This format is temporary, I will separate these into English/Danish pages when I get the time :)


____

Greetings, Wikipedia! I've been an avid, daily Wikipedia user for nearly a decade, and am excited to finally have a good reason to start contributing. I have a good sense for how things should be done here, but I am still learning the tools and procedures, so bear with me for the time being!

You'll most often find me contributing to pages concerning N.S.F. Grundtvig's family members and friends, where I post edited content written specifically for Wikipedia. I am in direct, daily contact with a local historian who has recently published a book about Grundtvig, and is interested in writing for Wikipedia, but does not have the technical competencies to do so himself.

I have my bachelor's and master's degrees in history (with some sociology thrown in for good measure), but work professionally in computer programming.

__________

Hej, Wikipedia!

Jeg har brugt Wikipedia stort set hver dag i ti år, og er super spændt på at endelig have fundet en god grund til at bidrage. Jeg har en grundlæggende forståelse for hvordan ting skal være, men er stadigvæk på begynder niveau- vær tålmodig med mig!

For det meste skriver (og redigerer) jeg artikler vedr. Grundtvig og den Grundtvigske kreds. Jeg arbejder i fælleskab med en lokalhistoriker, som lige har udgivet en bog om Grundtvig og vil gerne skrive artikler på Wikipedia, men er lidt for gammel til at finde ud af det selv ;)

Min uddannelse er i historie og sociologi, men jeg arbejder i IT. Jeg taler flydende dansk, nok i hvert fald til at kunne skrive og redigere sider her på Wikipedia :)