Brugerdiskussion:62.44.134.105

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du har fået det af vide mange gange før... hvis du syntes at et orkester spiller en andre genre, end den der er påført i artiklen... så diskutere det på artiklens diskussionsside. Der er nemlig oftest at du står alene med de angivne genre, og at man ikke kan finde kilder på dine påstande. Se evt. på den engelske Wiki som inspiration til hvilke genre et givent orkester spiller. --Pixi Uno (diskussion) 8. apr 2012, 18:24 (CEST)

Du har nu fået 15 minutters læsepause. Så kan du tænke lidt over alle de tips du har fået igennem tiderne. Blandt andet ovennævnte, ligesom du ikke helt har forstået det med kategorier endnu. Eksempelvis er artiklen om Coldplay behæftet med en overkategori der hedder "Coldplay". Derfor behøves man ikke at påføre flere, da disse allerede er nævnt i selve overkategorien. Dette gælder alle de artikler hvor du har været inde og ændre igennem tiderne. Disse er alle blevet tilbageført, så kategorierne ikke optræder flere gange for samme emne. --Pixi Uno (diskussion) 8. apr 2012, 18:36 (CEST)
Hej 62.44.134.105. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Vrenak (diskussion) 9. jan 2018, 10:57 (CET)