Brugerdiskussion:83.89.204.243

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej,

Jeg er ikke helt inde i jeres principper endnu. Vil det sige at man bare omdirigerer eller sletter en artikel hvis man ikke bryder sig om den ? Jeg hentyder til Raj Vidya og Maharaj Ji. Den dag i får sikkerheden bragt iorden på Wikipedia overvejer jeg at deltage aktivt... mvh 83.89.204.243 alias Sven Christensen NB: I må have frygtelig god tid siden i hele tiden skal korrigere og slette og omdirigere fra minut til minut. Fra forrige omdirektion gik der kun et par minutter. Flot klaret, indrømmet.

Kun administratorere kan slette artikler. Og hvis der er nogen der ændrer din artikel eller fjerner alt indhold kan den gendannes til en tidligere version. Der er ikke noget der går tabt, da alle versioner af en tekst bliver gemt. - Mark jensen 14. apr 2005 kl. 11:45 (CEST)
Vi har nogle principper vi arbejder efter, læs bl.a. Wikipedia:Politikker og normer. Der er albuerum til meget, men for at holde nålen i rette rille er der også defineret hvad wikipedia ikke er. Med venlig hilsen --Jørgen 14. apr 2005 kl. 12:03 (CEST)
Det var mig der slettede Raj vidya". Det gjorde jeg af 2 grunde. For det første er sproget på den danske WikiPedia dansk. For det andet er der en minimumsgrænse for indhold, før der er tale om en relevant artikel. I dette tilfælde drejede det sig om en engelsksproget henvisning til et eksternt website. Med andre ord, artiklen var meget tæt på at være linkspam (Der iøvrigt ikke virker, da eksterne links er forsynede med "nofollow" atributtet, så henvisninger fra WP tæller ikke med i Googles pagerank). -- Bruger:Wegge 14. apr 2005 kl. 12:06 (CEST)

Hej Sven - velkommen tilbage

Du får også lige et svar fra mig.

Jeg omdirigerede "Maharaj Ji" til Prem Rawat for ikke at have to artikler om samme person i Wikipedia.

På diskussionssiden hørende til en anden IP-adresse, du har bidraget fra, har vi tidligere været inde på Prem Rawat samt den påståede mangel på sikkerhed; se Bruger diskussion:83.89.204.216.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. apr 2005 kl. 12:09 (CEST)