Brugerdiskussion:83.95.146.160

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Jeg kan se, at du har redigeret temmelig kraftigt i bl.a. artiklen Gorm den Gamle og Gorm den Engelske. Du har sikkert ret i dine rettelser, men det ville være rart, hvis du anførte kilder. Så kan man altid henvise folk, der skulle være uenige, til disse kilder. I øvrigt vil jeg gerne opfordre dig til at registrere dig som bruger, så man nemmere kan se, at det er dig, der redigerer. Det giver også dig nogle fordele i dit arbejde med Wikipedia.--Heelgrasper 22. jun 2005 kl. 22:54 (CEST)

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

Så vidt jeg kan se er du ved at rode dig ud i en redigeringskrig med Bruger:Haabet i artiklen Knud 1. Hardeknud. Lad venligst være med det. Anfør i stedet på artiklens diskussionsside, hvad du mener er galt og hvorfor, så vi kan finde frem til, hvad der skal stå i artiklen. Det har ikke noget at gøre med, om du har ret i dine ændringer eller ej.--Heelgrasper 25. jun 2005 kl. 00:55 (CEST)