Spring til indhold

Brugerdiskussion:87.48.97.98

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Superligaen[rediger kildetekst]

Hej og velkommen. Jeg vil opfordre dig til at oprette en bruger her på den danske wikipedia. Når det er sagt, så vil jeg spørge, om det du er ved, er at skrive noget ind i superligaartiklen, som i virkeligheden kun burde stå i oversigten over danmarksmesterskaber? F.eks. Flest titler: KB har slet ikke spillet i superligaen, og har slet ikke vundet 15 superligatitler. De har derimod vundet Danmarksturneringen (Mesterskabsserien, 1. division, Superligaen) 15 gange. --C.Thure 25. maj 2007 kl. 13:17 (CEST)


Egentligt er det bare en udbygning af det der stod i forvejen. Der stod "Resultater i Superligaen 1986-2007" hvilket jo heller ik er helt korrekt. Men på den anden side er dette jo som man også har gjort med f.eks. artiklen om serie A, som heller ikke har heddet serie A hele tiden. Det er på sin vis heller ik nogen grund til at opdele et emne i flest mulige artikler, når folk vil se noget om superligaen er det nok mest den bedste danske række de tænker på. Skulle vi følge din logik helt ud så og vi følger dbu's navngivning burde der jo både være en artikel der hed Landsfodboldturneringen, Danmarksturneringen, Mesterskabsserien, Krigsturneringerne, 1. division (både den tidligere bedste og den nuværende anden bedste) og Superligaen (http://www.dbu.dk/page.aspx?id=690). Samtidig er det organisatoriske argument for at der skal være to artiklen ikke rigtig gældende da der også er blevet lavet om i Superligaen.

Kort sagt både pga andre artikler gør det samme og pga belejlighed for brugerne ser jeg ikke nogen grund til at lave flere artikler om dette emne. En gennemarbejdet artikel vil være langt bedre end de flere små tynde der er lige nu.

Hej igen. Jeg kan følge dig så langt, at der bør være en samlet artikel om Mesterskabsserien, Krigsturneringerne, 1. division og Superligaen, og hele strukturen i forhold til lavere rækker gennem tiden. Disse forskellige strukturinddelinger samt den nuværende (og alt historien) bør være under Danmarksturneringen i fodbold - ikke under Superligaen. Derudover skal der være forskellige artikler med nuværende rækker og de nuværende hold i disse rækker, f.eks. Superligaen, 1. division og 2. division. Disse skal selvfølgelig henvise til den anden side. Selve danmarksmesterskaberne (samt sølv, bronze, nedrykkere osv.) bør beskrives i detaljer under Danmarksmesterskab. PS, jeg vil opfordre dig til at oprette en bruger. Mvh. C.Thure 26. maj 2007 kl. 15:52 (CEST)