Brugerdiskussion:AEJ

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skabelon og omdirigering[rediger kildetekst]

Hej AEJ. Jeg har netop oprettet en omdirigering fra oddset-ligaen til oddset ligaen. Hvis du vil vide mere om omdirigeringer, kan du finde det her: Omdirigering. Med hensyn til skabeloner kan jeg anbefale, at du finder en side, som har én der ligner, den du vil have og simpelthen kopierer den og ændrer den, så den passer til dine formål! Det kan være en god måde at lære det på, synes jeg.--Bsh 3. aug 2006 kl. 12:14 (CEST)

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

- jeg undrer mig lidt over den tomme artikel, Malmö Redhawks, som du oprettede; Der er ikke så meget ved at oprette en artikel , før man har noget indhold til den, og den bliver snart slettet igen, hvis den ikke får indhold. -- vh. Nico 3. aug 2006 kl. 15:03 (CEST)

- Det er der kommet nu. Det var først min tanke at linke direkte til den svenske side, men det kunne jeg ikke få til at virke. Istedet har jeg fyldt den op med lidt dansk-relateret indhold. AEJ

Fint - Den danske wiki er på dansk; - men du kan indsætte Interwikilink til den svenske side sådan: [[sv:Malmö Redhawks]] (forudsat siden hedder det samme på svensk wiki ;-) Linket fremkommer så ude i spalten til venstre på siden. -- Nico 3. aug 2006 kl. 15:19 (CEST)

- men kan jeg gøre det uden at oprette et dansk link?

Nej - du kan kun gøre det fra en artikel om samme emne; som sagt er den danske wiki er på dansk (ps. husk at underskrive dine debatindlæg) -- Nico 3. aug 2006 kl. 16:11 (CEST)

Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Tak for en god artikel om Wayne Gretzky! --PhoenixV 6. mar 2007 kl. 13:13 (CET)

Takker. Er godt klar over det med forhåndsvisning, men har det med at fange fejlene en ad gangen. Og det kan godt være svært at bevare overblikket når man arbejder med sådan en stor artikel som den om Gretzky, og så er det meget rart kun at redigere i et enkelt afsnit ad gangen. AEJ 6. mar 2007 kl. 13:27 (CET)

NHL-infoboks[rediger kildetekst]

Hej AEJ
Hvad siger du til at vi udvikler en NHL-infoboks-skabelon til holdene i stil med den fra den engelske wikipedia? De informationer, der er listet under "Informationer" ville relativt enkelt kunne puttes over i en sådan skabelon :-)
--Hockeyindustrien 15. apr 2007 kl. 01:12 (CEST)

Jeg er helt klart for en sådan infoboks, jeg har bare ikke selv haft den fornødne viden til at konstruere den. Jeg har forsøgt med at kopiere den engelske, men det endte med at der manglede skabeloner over det hele og det så temmelig ubehjælpsomt ud... Så hvis du kan finde ud af den slags er jeg helt klart med på ideen. AEJ 15. apr 2007 kl. 01:20 (CEST)

Jeg giver det et forsøg - ellers er der sikkert hjælp at hente et sted :-)
--Hockeyindustrien 15. apr 2007 kl. 01:22 (CEST)

Det er ønskeligt at der bliver lavet artikler om de forskellige NHL-sæsoner til brug i holdenes infoboks, bl.a. - er det noget, vi skal stå for på et tidspunkt? :-) --Hockeyindustrien 17. jun 2007, 01:01 (CEST)

Ja, jeg har overvejet at gøre det på et tidspunkt. Man ku' jo starte med den nyligt overståede sæson og så stille og roligt arbejde sig bagud. Det vigtigste at få med vil nok være slutstillingen og trofæ-vindere og den slags. Så ku' man evt tilføje et lille referat af sæsonens vigtigste begivenheder. Heldigvis er det meste info jo allerede tilgængeligt på engelsk wiki, så det bør ku' lade sig gøre. Kan du evt. lave et udkast til den første, så vil jeg kigge på den og komme med evt ideer og tilføjelser og så ellers gå igang dernedaf? AEJ 17. jun 2007, 01:11 (CEST)

Jep, jeg kan godt lave et udkast - men det bliver på den anden side af mandag :-) --Hockeyindustrien 17. jun 2007, 01:13 (CEST)
Det er bare iorden. Sov godt. :-) AEJ 17. jun 2007, 01:44 (CEST)

Juha Rivejern[rediger kildetekst]

Hej :-) Har du en kilde på, om Juha kommer til Rødovre? Det eneste, jeg har set indtil videre var usikre rygter. --Hockeyindustrien 16. maj 2007 kl. 07:52 (CEST)

Jeg abonnerer ikke på rnn.dk og kan derfor ikke læse selve artiklen, men det der kan læses her: http://rnn.dk/?vis=sektioner&kategori=sport kan vel ikke tolkes på anden vis. AEJ 16. maj 2007 kl. 09:49 (CEST)
Juha er bestemt ikke på plads. Hvis du kigger i deres arkiver, kan du se, at det også var sikkert at Jens Nielsen kom til klubben. Det gjorde han som bekendt ikke :-)--Hockeyindustrien 16. maj 2007 kl. 11:36 (CEST)
Kan ikke huske om de omtalte Jens Nielsens skifte med samme sikkerhed, men lad os bare være forsigtige indtil der kommer flere kilder der kan bekræfte det. Jeg 'skjuler' Riihijärvi indtil videre... AEJ 16. maj 2007 kl. 12:03 (CEST)

Hvis du vil skrive nogen på, kan du jo skrive Kaufmann på :-) Se nyhedssiden på fanatics.dk --Hockeyindustrien 16. maj 2007 kl. 12:31 (CEST)

Så sku' den være god nok: Riihijärvi klar for Rødovre. [1]

Et decideret projekt?[rediger kildetekst]

Hej! Jeg tænkte på, om man måske kunne oprette et decideret ishockeyprojekt, evt. med en tilhørende portal? Jeg har et par ideer, næmlig.. Ville du være interesseret i et samarbejde omkring det? :-)

Salut! --Hockeyindustrien 27. aug 2007, 21:34 (CEST)

Du ka' nok roligt regne med at jeg vil bidrage. Har dog ikke det store begreb om hvad et decideret projekt indebærer, men hvis det evt kan få flere til at gi' en hånd med er jeg helt sikkert for det. Glæder mig til at se dine ideer. AEJ 28. aug 2007, 02:31 (CEST)

Barnstar[rediger kildetekst]

Tireless Contributor Barnstar.gif Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Hej AEJ. Du lægger et kanonstort arbejde i at holde NHL-holdene opdaterede. Det er flot, og det skal du have en udmærkelse for :) --Hockeyindustrien 25. mar 2008, 20:01 (CET)


Hjælp til formatering[rediger kildetekst]

Der er i øjeblikket 16 artikler i Kategori:Artikler der bør formateres. Det betyder at en masse artikler fremviser Wikipedia fra sin dårlige side. Hvis vi er nogen stykker der hjælper til kan vi nå langt. Meld dig til arbejdet: Landsbybrønden.--MortenKristensen 13. jun 2008, 19:05 (CEST)

Holdet fra Montreal[rediger kildetekst]

Hej AEJ. Eftersom det er dig, der med dit rigtigt flotte arbejde med alle de NHL-relaterede artikler har flest "aktier" i det vil jeg lige nævne, at jeg efter at have overvejet det lidt har flyttet artiklen Montreal Canadiens til Canadiens de Montréal. Dette skyldes at det er holdets officielle navn da det kommer fra en fransktalende by. Montreal Canadiens bør således kun benyttes i engelsksprogede medier, hvilket den danske wikipedia ikke er. Derfor har jeg også ændret klubnavnet i nogle af de andre NHL-artikler Jeg ændrede desuden for noget tid siden Bell Center til Centre Bell, hvor jeg senere så du var inde og redigere lidt.

Der er altså ikke tale om nogen nedgøring af dine gode lange artikler, men kun en vurdering af at en ændring på dette ene punkt var korrekt. Hvis du er helt uenig er jeg selvfølgelig villig til at tage en debat om tingene :) Celtics 26. aug 2008, 02:48 (CEST)

Hej Celtics. Jeg er egentlig uenig i at flytte artiklen. Jeg kan sagtens se din pointe, men det jeg hænger min hat på er at du næppe vil kunne finde en dansk avis der ville omtale holdet med dets korrekte franske navn. Holdet har, så lang tid jeg kan huske tilbage, altid været omtalt med dets engelske navn og det vil næppe ændre sig. Ellers kunne man jo argumentere for at artikle burde ligge under klubbens officielle navn: Le Club de Hockey Canadien, men det er jo reelt ikke et navn der er hverken brugt endsige kendt nogen steder.
Som en parallel kan jeg nævne Maria Sharapova, der ifølge officiel dansk translitteration burde skrives Maria Sjarapova eller måske endda Marija Sjarapova. Men eftersom alle danske medier konsekvent omtaler hende som Sharapova, mener jeg at det er dér artiklen hører hjemme. Så kan man altid nævne de andre, mere korrekte, stavemåder i selve artiklen. Der findes masser af lignende tilfælde, men det er min grundlæggende holdning at artiklen bør findes under det navn som er alment brugt i Danmark, uanset om denne brug er 100 % 'korrekt' eller ej. Jeg kan dog som sagt udemærket se din pointe, men mener altså artiklen hører hjemme under Montreal Canadiens. Jeg noterer mig også at det er der artiklen findes på både svensk og norsk: sv:Montreal Canadiens og no:Montreal Canadiens. AEJ 26. aug 2008, 10:05 (CEST)
Maria Sharapova er vist et enkeltstående eksempel. Andriy Arshavin og Andriy Shevchenko er på den danske side nævnt som Andrej Arsjavin og Andrej Sjevtjenko. Men en dansk transliteration er for mig at se ligegyldig da der aldrig har været tale om at omtale klubben som "Montreals canadiere". Der er sket en ændring fra fransk til engelsk, og da da.wiki ikke er nogen af disse sprog synes jeg det franske navn er mest korrekt. Desuden omdirigerer Montreal Canadiens stadig til artiklen jo. Hvad angår andre sprog kan jeg se at de:Canadiens de Montréal også holder sig til det rigtige navn.
Du har helt ret i at medierne benytter det engelske navn mest. Derfor er jeg også villig til at lade mine ændringer gå tilbage, men kunne vi evt. få nogen andre brugeres mening ind over? Mvh. Celtics 26. aug 2008, 12:39 (CEST)

Dansk ishockey[rediger kildetekst]

Dansk ishockey er toppen (læs: 10-1), så jeg synes snart vi skal starte en portal om emnet.. Det kræver dog, at vi kan stable en ordentlig artikeldatabase på benene, der måske er lidt mindre biased mod Rødovre end tilfældet er pt... Er det noget, du ville være med på? :-) --Hockeyindustrien 20. sep 2008, 19:47 (CEST)

Global account[rediger kildetekst]

Hi AEJ! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskussion) 14. jan 2015, 13:18 (CET)

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello AEJ,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)